Jedburgh_Ops Napisano 20 Maj 2019 Share Napisano 20 Maj 2019 https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pies-bawil-sie-w-ogrodku-wykopal-pistolet,291436.html Ech, kurczę, że też mam teraz Labradora Retrievera (które nie ryją dołów), a nie np. Jamnika, które ryją jak szalone... Na tych samych Bielanach widzę od dekad dwa takie miejsca, że zawsze myślę o nich, że głowę dam, że tylko poryć, a wyjdzie parabelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Maj 2019 Share Napisano 20 Maj 2019 " kilkudziesięcioletni pistolet gazowy " to-to mnie ciekawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 20 Maj 2019 Autor Share Napisano 20 Maj 2019 Też racja, ale ten wątek sobie darowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 20 Maj 2019 Share Napisano 20 Maj 2019 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: " kilkudziesięcioletni pistolet gazowy " Tu się nie ma co dziwić. 20 to też kilkadziesiąt lat, a pierwsze "gazówki" w Polsce pojawiły się już w drugiej połowie lat 80 (o ile nie wcześniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.