m 24 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Witam, prosiłbym o pomoc w identyfikacji oraz potwierdzenie oryginalności blaszek, dysponuję takimi tylko zdjęciami, zdjęcie rantu odnosi się do pierwszowojennego....Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edmundo Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 - 1 nieśmiertelnik to 2 Oddział Zapasowy 2 Pułku Artylerii, nie wiem tylko jak rozwinąć skrót EITT (nie wiem też czy dobrze to odczytałem). - 2 nieśmiertelnik to 1 Brygada NSKK czyli Narodowosocjalistycznego Korpusu Motorowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ammuratow Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Witam, Ten pierwszy, to chyba I wojna Właściciel pochodził z miejscowości Bollwerk (obecnie Nowakowo) kreis Elbing (pow.elbląski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edmundo Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Tak, pierwszy nieśmiertelnik jest z okresu z I wś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 2 Ersatz Abteilung ( winno być Feld ) Artillerie Regiment 24 ? / Fuhrpark Munitions Kolonne I .Blaszki 1 Brygady NSKK są oryginalne kilkanaście lat temu odnaleziono ich dużą ilość pewno pochodzą z tego rzutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
m 24
Witam, prosiłbym o pomoc w identyfikacji oraz potwierdzenie oryginalności blaszek, dysponuję takimi tylko zdjęciami, zdjęcie rantu odnosi się do pierwszowojennego....Pzdr
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.