m 24 Napisano 9 Maj 2019 Napisano 9 Maj 2019 Witam, prosiłbym o pomoc w identyfikacji oraz potwierdzenie oryginalności blaszek, dysponuję takimi tylko zdjęciami, zdjęcie rantu odnosi się do pierwszowojennego....Pzdr
Edmundo Napisano 10 Maj 2019 Napisano 10 Maj 2019 - 1 nieśmiertelnik to 2 Oddział Zapasowy 2 Pułku Artylerii, nie wiem tylko jak rozwinąć skrót EITT (nie wiem też czy dobrze to odczytałem). - 2 nieśmiertelnik to 1 Brygada NSKK czyli Narodowosocjalistycznego Korpusu Motorowego.
ammuratow Napisano 10 Maj 2019 Napisano 10 Maj 2019 Witam, Ten pierwszy, to chyba I wojna Właściciel pochodził z miejscowości Bollwerk (obecnie Nowakowo) kreis Elbing (pow.elbląski)
abcd Napisano 10 Maj 2019 Napisano 10 Maj 2019 2 Ersatz Abteilung ( winno być Feld ) Artillerie Regiment 24 ? / Fuhrpark Munitions Kolonne I .Blaszki 1 Brygady NSKK są oryginalne kilkanaście lat temu odnaleziono ich dużą ilość pewno pochodzą z tego rzutu.
Pytanie
m 24
Witam, prosiłbym o pomoc w identyfikacji oraz potwierdzenie oryginalności blaszek, dysponuję takimi tylko zdjęciami, zdjęcie rantu odnosi się do pierwszowojennego....Pzdr
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.