maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Jestem z woj. lubuskiego z okolic Zielonej Góry. Na tydzień majowy jadę do niemiec do babci i chciałbym pożyczyć wykrywkę lub wypożyczyć od jakiejś firmy. Zaznaczam, że kopanie legalne w 100% na polach i lasach prywatntch, więc nie ma ryzyka. Ktoś pomoże coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 13 Kwiecień 2019 Share Napisano 13 Kwiecień 2019 A jaka wykrywka cię interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 11 minut temu, czestar napisał: A jaka wykrywka cię interesuje? W tamtym roku pojechałem z Garretem Euro Ace 350. Myślę, że coś pokroju Ace 250 wystarczy. Na polach wychodzą guziki, a w lesie monety, zegarki itp. Kumpel z nadleśnictwa pożyczy mi Hs3 Smętek, ale nie mam doświadczenia z tego typu sprzętem i biorę go jako ciekawostkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir2 Napisano 13 Kwiecień 2019 Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Poproś babcia kupi na zająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 10 minut temu, Kasimir2 napisał: Poproś babcia kupi na zająca Robię prawo jazdy C, C+E. Więc babcia ma na co się dokładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remington78 Napisano 13 Kwiecień 2019 Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Fajny ten Luger ci wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 51 minut temu, Soda napisał: A może zacznij od drugiej strony. Czy Ty pożyczyłbyś sprzęt o wartości PLN 500+ komuś kogo nie znasz na zasadach których Ci nawet nie raczył w swej potrzebie napisać? Chcesz coś to musisz dobrze zanęcić (termin z wędkarstwa) aby kogokolwiek do tego pomysłu przekonać. Wyobraź sobie, że ja mam sprzęt o jakim piszesz. A skoro jest dziś sobota to jestem z Leżajska. Co dalej masz dla mnie skoro ja mam dla Ciebie Twój wymarzony wykrywacz? W mojej okolicy nie ma firmy wynajmującej tego typu sprzęt przynajmniej nie mogę znaleźć na necie. Mogę zaoferować umowę na piśmie, zrobienie zdjęć przed pożyczeniem i weryfikacja po oddaniu, jakaś forma podziękowania-wynagrodzenia. Moim wymarzonym wykrywaczem jest Garrett AT PRO Co ma wspolnego z tematem Twój Leżajsk i sobota? Zdaję sobie sprawę z tego, że wykrywacz to nie auto, że idę do wypożyczlni i wynajmuję. Wiertarkę można wynająć, betoniarkę, auto...Nawet nie mam opcji porównać warunków, żeby zaproponoać coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 13 Kwiecień 2019 Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Maciek nie nerwój się galony tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 29 minut temu, toska napisał: Maciek nie nerwój się galony tak mają Ja tam jestem spokojny i jak najbardziej rozumiem kolegę. Im większy dostęp do technologii typu internet, telefon tym więcej oszustów. Nie ma co się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, Soda napisał: Leżajsk był wywołaniem tematu - jak ew. odebrać sprzęt jak mi ktoś go z innej części polski pożyczy. Odbiór osobisty, wysyłka a jeśli to na czyj koszt. Ale skoro piszesz "jakaś forma podziękowania-wynagrodzenia" to raczej tematu nie przemyślałeś od strony marketingowo-biznesowej. Ale skoro zamierzasz spędzić miło czas w Germanii, czego Ci życzę, może spróbuj na miejscu sobie taki sprzęt pożyczyć. Np. tutaj. https://www.erento.com/mieten/geraete_werkzeug/mess-_pruefgeraete/metalldetektor Powodzenia i czekamy na zdjęcia znalezisk z niemieckich pól z tegorocznego sezonu. Oby samym złotem wykrywacz Ci piszczał przez cały czas. Skoro znasz język niemiecki to wiesz czy nie wiesz? Twój link do oferty ma sens tylko dla tych co mieszkają w Berlinie lub w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Remington78 napisał: Fajny ten Luger ci wyszedł. Puszka po kawie, latraka, harmonijka, dwa zegarki kieszonkowe w stanie agonalnym, dwa zegarki z czego jeden agonalny drugi tragiczny, światełko-odblask wozu konnego, monety z kłosem, monety ze sfastyką i ten Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.