Robert Morro Napisano 5 Marzec 2019 Napisano 5 Marzec 2019 Proszę o pomoc w identyfikacji tego kociołka.
Robert Morro Napisano 6 Marzec 2019 Autor Napisano 6 Marzec 2019 12 godzin temu, Erih napisał: Rada na przyszłość. W tytule wątku podaj co chcesz identyfikować. Np tak "Kociołek. Czy carski?". Takie są wymogi tego działu. Ok.
tyfus Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 Tytuł: "Czy to carskie jest" A w opisie: "Proszę o pomoc w identyfikacji tego kociołka." Czy to takie trudne i skomplikowane wpisać w tytule np.: "Czy to carski kociołek?" - już po nim będzie wiadomo co będzie do ID.
Robert Morro Napisano 5 Marzec 2019 Autor Napisano 5 Marzec 2019 Nigdzie ich nie znalazłem Nie wiem też gdzie mogę ją znaleźć
czestar Napisano 5 Marzec 2019 Napisano 5 Marzec 2019 Dokładnie obejrzyj,mogą być słabo czytelne(spód)
Erih Napisano 5 Marzec 2019 Napisano 5 Marzec 2019 Rada na przyszłość. W tytule wątku podaj co chcesz identyfikować. Np tak "Kociołek. Czy carski?". Takie są wymogi tego działu.
Pytanie
Robert Morro
Proszę o pomoc w identyfikacji tego kociołka.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.