Tyr Napisano 22 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2018 Dziś wataha z 8 szt. w tym dwa mniejsze ze 100-150m ode mnie przeleciała dukt leśny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 WOT na Wigilii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2018 Ty to zawsze jak łysy grzywką o kant kuli zapodasz. Prawdziwe! Cmokałem, gwizdałem ale nie przyszły się połasić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 Patrząc na Twoją reakcję, to nie były panie lekkich obyczajów w stroju zimowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2018 tylko, takie prawdziwe ostrzeżenie przed wilkami, a jak o paniach to pewnie zasługuje na nowy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Grudzień 2018 Share Napisano 23 Grudzień 2018 Na szkieletczyżnie widać po lasach odciski łap, ale na żywca nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 23 Grudzień 2018 Share Napisano 23 Grudzień 2018 W okolicy Nowego Tomyśla krąży kilkanaście sztuk. Dwa już zakończyły karierę pod kołami samochodów. Kamery leśnictwa nagrały już kilka filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2018 u Was to rozumiem ale ja się pytam po co w łódzkim;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Grudzień 2018 Share Napisano 23 Grudzień 2018 Po Ciebie idą...Widzisz- po co się na wieść wyprowadzałeś?PS A może, znów do Ciebie pasuje, to przebrani urzędnicy US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2018 amerykańce mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.