Czlowieksniegu Napisano 26 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2018 To też i w dodatku piękna historia...http://www.youtube.com/watch?v=txgCobBzmycSami znajomi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Sierpień 2018 Share Napisano 27 Sierpień 2018 a Ty to z tych bardziej intelektualnych, czy z tych co cały dzień z dnia na dzień;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 Ale Ty się wredny zrobiłeś...A już się łudziłem, że dawno osiągnąłeś level profi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 27 Sierpień 2018 Share Napisano 27 Sierpień 2018 Coś za szybko się wykruszają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 27 Sierpień 2018 Share Napisano 27 Sierpień 2018 Nie wiesz Yeti , czy świnia " i Darek Paczkowski to ta sama osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2018 Nie wiem- nie znam gościa, nie moja bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 29 Sierpień 2018 Share Napisano 29 Sierpień 2018 Swinia" był autorem chyba najdłuższego graffiti , które walną na Swidnickiej pod koniec lat 80'tych ( Za mundurem panny sznurem) . Dzisiaj przypisuje się autorstwo Paczkowskiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.