Czlowieksniegu Napisano 27 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2018 Jeśli pamiętaszSpot Jesteśmy, jeśli pamiętasz" przygotowany przez Muzeum Powstania Warszawskiego powstał z okazji 74. rocznicy zrywu. Według pomysłodawców ma na co dzień przypominać o obecności bohaterów. O tym, że są wśród nas.- Przygotowaliśmy spot, który bardzo się spodobał internautom. Zachęcamy do obejrzenia, mówi o potrzebie pamięci. To widać 1 sierpnia, w jaki sposób pamiętamy – powiedział w piątek rano na antenie TVN24 Jan Ołdakowski, dyrektor MPW.Za produkcję odpowiada studio Papaya Films, a za efekty wizualne Platige Image.http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,duchy-powstancow-nad-warszawa-jestesmy-jesli-pamietasz,267603.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Sierpień 2018 Share Napisano 6 Sierpień 2018 dzisiejsze,wypaczone czasy...Grafika która idealnie obrazuje niestety większą część społeczeństwai to mnie boliPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 01:30 07-08-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 , że niby bluźnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Ty tak na serio czy to głęboki przekąs jest z Twojej strony... Mnie wydaje się że grafika Hebdy wyraża się jasno i inteligentnie zarazem w czym rzecz... i niestety zgadzam się z Hebdą, ogladając relacje z marszy upamiętniających itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Tzw. prawdziwi patrioci, nie to co ja czy Ty na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.