mateuszhnr Napisano 16 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2018 ktoś coś więcej na temat tego guzika? ps. co się stało z buttonarium? zniknęla opcja wyszukiwania a ilość guzików w kolekcji spadła do 425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2018 Share Napisano 16 Czerwiec 2018 http://odkrywca.pl/co-dalej-z-buttonarium-polska-,762662.html#762662http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664358 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszhnr Napisano 16 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2018 1. widziałem ten wątek i to jest jedyne info w ogóle o istnieniu takiego wiezienia.. wujek google na frazę WIĘZIENIE KALWARYSJKIE" oprócz tego wątku odkrywców nie znajduje kompletnie nic! chodzi mi o cos wiecej na ten temat i takze nt guzika2. no fajnie tylko nie jest wyjasnione dlaczego większosc guzików ze strony znikła i podstawowe opcje na stronie również (buttonarium) .czy to koniec tej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Czerwiec 2018 Share Napisano 16 Czerwiec 2018 Tak, to koniec tej strony a szkoda!! Teraz poszło o kasę, szkoda, że całość co nie jest własnością właściciela, poszła w cholera!! Było tam kilka moich guzików z razsadnymi opisami, teraz kasa się liczy a nie pasja... WIEM, ŻE ZARAZ ZACZNĄ SZCZEKAC OBROŃCY, ALE MAM TO W D..IE!! Jak ktoś coś robi z pasją, to niech to robi dalej a nie korzysta z zasobów innych a jak kasy brakuje to zaczyna biadolic i usuwać, to na czym się wybił przez kilka lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 16 Czerwiec 2018 Share Napisano 16 Czerwiec 2018 Spoko, nie martw się, jest paru, którzy mają to wszystko w małym palcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2018 Share Napisano 16 Czerwiec 2018 sqr teraz kasa się liczy a nie pasja... "Otwieraj swoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszhnr Napisano 17 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2018 szkoda naprawdę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2018 Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Ale że jak? Sprzedał buttonarium za kenijską wioskę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.