Napoleon North Napisano 27 Kwiecień 2018 Autor Napisano 27 Kwiecień 2018 Witam nad Wisłą na płyciźnie występują takie okopcone piaskowce czy mogą być to fundamenty jakiejś starej budowli ? Doda ,że w tym miejscu często ludzie robią grila oraz ogniska i nie wiem czy to od tego czy czegoś starego .A i skały leżą w wodzie .
Napoleon North Napisano 27 Kwiecień 2018 Autor Napisano 27 Kwiecień 2018 Trochę tej sadzy zeszło niestety.
predi888 Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 fragment bunkru hitlera, poznaje po strukturze betonu
endrju241 Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Myślę że moderator powinien stworzyć specjalny dział na znaleziska Napoleon North
ManyFace Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Myślę, że nikt normalny nie taszczyłby nad Wisłę murowanego grilla dla kilku kiełbasek więc to nie to... =)
Kot2016 Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Jeżeli okopcone to na 100% pozostałości starożytnej wędzarni. Najważniejsze to teraz ustalić kto tu wędził kiełbasę. Powąchaj,jeżeli czuć drzewo olszowe Celtowie,jeżeli sosna Rzymianie, Jeżeli cedr to Majowie, jeżeli Brzoza to ruscy,jeżeli czuć plastik to jakiś Janusz z Grażyną palili śmieci.
czarny bocian Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 ludzie często okopcają kamienie nad kuchenką gazową w domach a potem przywożą nad Wisłę i je tu wyrzucają .
korba86 Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Może to nie sadza, tylko muł rzeczny zwyczajnie?
Pytanie
Napoleon North
czy mogą być to fundamenty jakiejś starej budowli ? Doda ,że w tym miejscu często ludzie robią grila oraz ogniska i nie wiem czy to od tego czy czegoś starego .A i skały leżą w wodzie .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.