Skocz do zawartości

Czy ktoś szukał w okolicach Białołeki i Nieporętu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Może łatwiej by było gdybyś jechał modlińską , ja będe czekał na przystanku autobusowym ekspresowa 02, z tamtąd łatwo podjechac na dobre miejscówki, co ty na to? Jakie masz auto?
Napisano
Nie wiesz gdzie jest Modlińska? Jak będziesz jechał to patrz na przystanki to jest niedaleko Polfy Tarchomin,ja będe czekał na tym przystanku w kamo, Gdybyś nie wiedział to jest trasa z Zerania na Jabłonną
Napisano
Witam!!! Wypad mizerny, bardziej powiedział bym orientacyjny, bo sprawdzaliśmy nowy teren w okolicach Skrzeszewa. Ale następnym razem będzie lepiej!Archeo A czemu sie pytasz? Chcesz sie do nas przyłączyć, bo właśnie zbieramy ekipe z okolic!
Napisano
cze zalezy gdzie jedziemy,jak w twoja strone to przyjade a jak w przeciwna :}to moze bys gdzies podjechal nie wiem jak tominew z czasem w czw bo sie ni odzywal jeszcze mozemy uderzyc pod nieporet a pozniej jeszcze gdzies pzdr
Napisano
Skrzeszew gorki rok 20?Tak tylko pytam bo czesto tamtedy jezdze i juz pare razy widzialem kopaczy z adarem" w samym centrum wsi po drugiej stronie kosciola na takim zaoranym polu.Pytalem tutaj juz czy to ktos z tad ale sie nikt nie odzywal.
Napisano
czy slyszeliscie o zrzutowisku w rembertowie gdzie zwozili zara po wojnie rzeczy czy warto tam isc czy beda same niewybuchy wiem mniej wiecej gdzie to jest pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie