Tominew Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Może łatwiej by było gdybyś jechał modlińską , ja będe czekał na przystanku autobusowym ekspresowa 02, z tamtąd łatwo podjechac na dobre miejscówki, co ty na to? Jakie masz auto?
dominic Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 peugeot 405 combi bordo jestem wysoka blondynka bede w mini:}:}:}nie wiem gdzie ten przystanek moze cos charakterystcznego
Tominew Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Nie wiesz gdzie jest Modlińska? Jak będziesz jechał to patrz na przystanki to jest niedaleko Polfy Tarchomin,ja będe czekał na tym przystanku w kamo, Gdybyś nie wiedział to jest trasa z Zerania na Jabłonną
archeo Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 i jak się wam udał wypad w teren?Sebastian archeo"
dominic Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 cze polazilsmy troche fajne okopy lecz zadnych fajnych rzeczy nie bylo mnostwo lotek od mozdzierza i nie tylko:}:}:}pzdr
dominic Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 jutro moze pojade do liwia jak nie bede mial co robic pzdr
Tominew Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Witam!!! Wypad mizerny, bardziej powiedział bym orientacyjny, bo sprawdzaliśmy nowy teren w okolicach Skrzeszewa. Ale następnym razem będzie lepiej!Archeo A czemu sie pytasz? Chcesz sie do nas przyłączyć, bo właśnie zbieramy ekipe z okolic!
archeo Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 dołączyć jak nabardziej, z tym że ja mogę tylko tygodniu od poniedziału do piątku.Sebastian archeo"
archeo Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 gdzie masz zamiar się wybrać dzisiaj?, bo narazie to jest dość gorąco jak na kopanie :)Sebastian archeo"
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 cze juz sobie odpuszcze na dzis a co myslicie o czwartku z rana pzdr
archeo Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 dla mnie ok, tylko musimy się jakoś dokładnie umówić, co, gdzie i jak.Sebastian archeo"
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 cze zalezy gdzie jedziemy,jak w twoja strone to przyjade a jak w przeciwna :}to moze bys gdzies podjechal nie wiem jak tominew z czasem w czw bo sie ni odzywal jeszcze mozemy uderzyc pod nieporet a pozniej jeszcze gdzies pzdr
Tominew Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Witam wszystkich!!!! Co do wypadu jestem za czwartkiem ale dajcie znać!!! Co do miejsca uzgodnimy jak się spotkamy, co wy na to?????
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 jutro sie domowimy,tylko trzeba pomyslec jak, bo mieszkacie w przeciwnych kierunkach odemnie:} byles gdzies dzis pzdr
aro333 Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Skrzeszew gorki rok 20?Tak tylko pytam bo czesto tamtedy jezdze i juz pare razy widzialem kopaczy z adarem" w samym centrum wsi po drugiej stronie kosciola na takim zaoranym polu.Pytalem tutaj juz czy to ktos z tad ale sie nikt nie odzywal.
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 cze obok kosciola szukali raczej monetek gdyz wies wyglada na starszawa pzdr
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 czy slyszeliscie o zrzutowisku w rembertowie gdzie zwozili zara po wojnie rzeczy czy warto tam isc czy beda same niewybuchy wiem mniej wiecej gdzie to jest pzdr
dominic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 a co do kosciola jeszcze to moze bym w czw polazil tam troche to pozniej napisze co bylo p.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.