Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Stokrotka to wspólny projekt polsko – ukraiński."To my ich lubimy czy niekoniecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Niektórzy pewnie ich nawet kochają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Ciekawe czy ta chińska szoferka nie odleci razem z podmuchem wystrzału.Toż to blacha jak w puszcze po piwie i full plastik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Jaka chińska? Przecie to zakład w Twoim mieście produkuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 I dlatego wie, co pisze...Myślisz, że te alusy to skąd ma? Od Tyfusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Dziwnym zbiegiem okoliczności pracowałem* przy modernizacjach tego badziewia i te budy przyjeżdżają sobie w tirze z takim logo na przodzie prosto z chin.*a przynajmniej starałem się, żeby tak wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Czyli znów się nie pomyliłem...A wszystko dzięki abstynencji od... herbaty.PS Jak tak czytam, to normalnie FlaK :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.