hipolit-O4 Napisano 6 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2017 Nie zauważyłem w informatorach ale dowiedziałem się od znajomego numizmatyka że autor ważnego katalogu monet pod koniec czerwca zmarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 [*]Można powiedzieć, że w sprawach monet jestem jaroszem, ale i tak głupio się przyznać, że myślałem o Kopickim jako o XIX-wiecznym kultowym" numizmatyku, o kimś w rodzaju Stronczyńskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 http://ptn.pl/2017/06/24/zmarl-edmund-kopicki/Patrząc na słuszny wiek, którego dożył, to się Bjarze niewiele pomyliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 [*]R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.