viator01 Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Przepraszam za nietypowy wątek, ale potrzebna jest wszelka pomoc.Rodzice pięciolatka (Dorian Bęś z Raciborza) walczą o zebranie pieniędzy na pilną operację w Barcelonie. Bez tego może zostać sparaliżowany, a nawet umrzeć.Pomóc można w prosty sposób, wystarczy wejść na stronę http://www.siepomaga.pl/dorian-besi udostępnić na FB lub Twitterze.Sprawa jest pilna, bo operacja jest zaplanowana już na 13 lipca, a jej koszt to ok. 80 tysięcy + rehabilitacja.Jeśli któryś z modów uzna, że to nie miejsce i usunie wątek, to zrozumiem, ale nie mam pomysłu jak pomóc inaczej malcowi. Kilkakrotnie dokonywałem wpłat, ale niestety środków na razie brak, a termin nie pozwala na czekanie.Dziękuję i pozdrawiam.Darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Nie wiem, czy to tylko Wasza zasługa, ale akcja ruszyła z kopyta i jest sporo udostępnień na FB oraz wpłat. Dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 28 Czerwiec 2017 Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Spoko, ludzie my są, jeszcze dwa dni damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Wiem, żeście ludzie. Stąd taka prośba z mojej strony. Akcje takie się udają, gdy są nagłośnione. Jedna osoba zwykle nie ma dużej kasy, ale tysiące mogą wiele. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Jest sukces. Udało się uzbierać całą potrzebną kwotę na operację dla malca.Dziękuję za zaangażowanie wszystkim. Jesteście wielcy - i nie chodzi o gabaryty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 2 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2017 Tak sobie siedzę przed komputerem i myślę, że świat nie powinien być zły, skoro jest na nim sporo dobrych ludzi. Teraz trwa zbiórka dla małego odkrywcy (w tym tygodniu dostał wykrywacz od prezydenta Stargardu), już kwota przekroczyła milion złotych i tylko jeszcze trochę i chłopak będzie mógł jeszcze powalczyćhttp://m.facebook.com/kubaikropek/To czemu tych dobrych mniej widać niż tych złych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 2 Lipiec 2017 Share Napisano 2 Lipiec 2017 Ci źli są po prostu bardziej medialni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 2 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2017 Możliwe. Słyszałem teorię, że ilość złości w człowieku jest taka sama, ale w niskich jest większa kumulacja. Coś w tym może być :)A tymczasem ci dobrzy zebrali dla Kuby Laskowskiego prawie 1,1 mln PLN. Niesamowite to jest. Może jest szansa, że doczeka wymiany tego MCE965 na coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.