Skocz do zawartości
  • 0

Notek od czego?

reyer8

Pytanie

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wymiary wygladaja mniej wiecej tak
dlugosc notka jakies 49,3cm
szerokosc mierzona tak w polowie ,czyli najszerszym miejscu to jakies 24,7cm
szerokosz mierzona na koncu notka to jakies 17,5cm
i wysokosc mierzona w polowie notka to jakies 14cm
Prosze o ppmoc od czego to moze byc?

Napisano
poczytaj troszke kolego na zachodnich stronachh, byly uzywane do oznaczenia polowych ladowisk, to raz, a po drugie byly montowane na pojazdach jakos oswietlenie zastepcze,,,ale nie bede sie sprzeczal, bo mi to jest obojetne do czego byly uzywane,,,a jesli chodzi twoje zdjeica to podeslales chyab najgorsze jakie sa w necie, złoma z niemeickiego formu ,co wlasciciel sie wypytuje co to za cudo,,,
a tutaj masz orginalna ulotke niemiecka w ktorej pisze ze byly wyprodukowane(z mysla) o niemeickich obozach pracy glownie na wschodzie, gdzie pracownikami przymusowymi byli orsjanie.
jest i angielskie tlumaczenie tego tekstu.

http://www.warrelics.eu/forum/field-equipment-accessories-third-reich/complete-notek-set-288792/

mysle ze nie mam co sie przekrzykiwac do czego sluzyly, bo wiele rzezczy zmienialo na wojnie zastosownie w stosunku to tego ,do czego byly zaprojektowane.
ale ok, ogolnie dziekuje za pomoc.
nie jest to jakis rarytas zeby sie o ten kawał blachy gorączkowac.
to tyle w temacie.
Napisano
W sumie sporo się z tego wątku dowiedziałem, za co dziękuje wypowiadającym się. Może jednak należało by go zgodnie z sugestią Autora uznać już za wyczerpany?
Napisano

Od razu widać ze nie masz bladego pojęcia o lotnictwie, wiec nie wypisuj głupot. Wypisujesz bzdury nie mając nawet pojęcia do czego służy notek. Lepiej popatrz sobie na lepsze zdjęcia .... oraz zajrzyj sobie do instrukcji

Napisano
juz wszystko wiem na temat tego notka,poszpralem troche po necie w zagranicznych portalach i mam info, wiec juz nie nie potrzebuje.
Prosze admini o usuniecie watku zeby nie zasmiecal foru.
Przepraszam i Dziekuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie