piast Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Napisano 29 Styczeń 2017 witam , kubek może byc wykonany na potrzeby wojska czy poprostu wykonany na cywilny uzytek. prosba o identyfikacje.
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Napisano 29 Styczeń 2017 Właśnie miałem pisać, że niemieckiego pochodzenia (mam identyko ładnie obity jakimś niemieckim producentem). Na pewno cywil, ale do czego?
szutnik Napisano 29 Styczeń 2017 Napisano 29 Styczeń 2017 Czy aby nie do mleczka? Kiedyś podobną miarkę widziałem i ponoć służyła do odmierzania mleka w czasach , gdy butelkach jeszcze nie sprzedawali.
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Napisano 29 Styczeń 2017 Myślę, że nie tylko do mleka, ale różnych cieczy sprzedawanych luzem.
piast Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Napisano 29 Styczeń 2017 witam , kubek może byc wykonany na potrzeby wojska czy poprostu wykonany na cywilny uzytek. prosba o identyfikacje.
Pytanie
piast
witam , kubek może byc wykonany na potrzeby wojska czy poprostu wykonany na cywilny uzytek. prosba o identyfikacje.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.