armando86 Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Witam.jak w temacie blaszka z koroną z tego co mi wiadomo są ślady farby na niej z tyłu brak oznaczeń.przedmiot mojego znajomego a więc nie mam podanych wymiarów ani z jakiego materiału jest wykonana.proszę o pomoc w id.z góry dziękuję.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 wymiary całej blaszki tj kwadratu 4cm x 4cma wypukłości 3cm x 3cm. może teraz coś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyr.Dymalla Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Znalazłem coś z tej samej bajki, ale niestety nie zostało zidentyfikowane. Moją blaszkę można znaleźć wpisując w wyszukiwarce Quo vadis". Przychylam się do zdania, że jest to jakaś PRL-owska ozdoba, być może torebki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Dzięki ja również się podpisuje pod tym że to coś współczesnego tym bardziej że są widoczne na niej ślady po żòłtej farbie a więc może to być również coś odpustowe go.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Witam.jak w temacie blaszka z koroną z tego co mi wiadomo są ślady farby na niej z tyłu brak oznaczeń.przedmiot mojego znajomego a więc nie mam podanych wymiarów ani z jakiego materiału jest wykonana.proszę o pomoc w id.z góry dziękuję.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Wymiary mamy sobie wywrózyć ja rozumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrix14xxx Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Z fotki wygląda na znal,z dżinsów lub ozdoba damskiej torebki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
armando86
Witam.jak w temacie blaszka z koroną z tego co mi wiadomo są ślady farby na niej z tyłu brak oznaczeń.przedmiot mojego znajomego a więc nie mam podanych wymiarów ani z jakiego materiału jest wykonana.proszę o pomoc w id.z góry dziękuję.pozdrawiam
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.