Nightmare777 Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2016 Jak widać, głupich nie sieją...http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=16874 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2016 Chciał pokazać chrześniakowi, jak się strzela z saletry, ale zmieszał ją z fosforem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Popuściłem z wrażenia:- Policjant zaczął się bawić tym co ja i też mu wybuchło. Urwało mu palec i kawałek dłoni - mówi Andrzej Janusz." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2016 Policjant też inteligentny inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 leże i kwiczębez kitu :D:DJuż na gitarze nie zagra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 ewentualnie perkusja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Moja lewa stopa...Selekcja naturalna i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 7 Grudzień 2016 Share Napisano 7 Grudzień 2016 A ja bede twym aniolem...o maly wlos by mu zaspiewali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2016 Share Napisano 7 Grudzień 2016 Janusz... Janusz... ciekawe, czy ma to jakieś znaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Grudzień 2016 Share Napisano 8 Grudzień 2016 Brak słów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2016 Share Napisano 8 Grudzień 2016 Jeden z hitów tego roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 Aż się przypomina klasyk...Jaśko!trzy palce!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.