kribmw Napisano 17 Listopad 2016 Autor Napisano 17 Listopad 2016 Na pewnej aukcji znalazłem taki oto topór z opisem że pochodzi z średniowiecza mam pytanie czy ten egzemplarz rzeczywiście jest z tego okresu.Na zdjęciu widoczna jak by pieczęć.
kribmw Napisano 18 Listopad 2016 Autor Napisano 18 Listopad 2016 Dzięki panowie za wszelkie informacje.
kribmw Napisano 17 Listopad 2016 Autor Napisano 17 Listopad 2016 Na pewnej aukcji znalazłem taki oto topór z opisem że pochodzi z średniowiecza mam pytanie czy ten egzemplarz rzeczywiście jest z tego okresu.Na zdjęciu widoczna jak by pieczęć.
Czlowieksniegu Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 np http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=695494
kribmw Napisano 17 Listopad 2016 Autor Napisano 17 Listopad 2016 Widok wgłębienia z widoczną jak by pieczęcią.
Pytanie
kribmw
Na pewnej aukcji znalazłem taki oto topór z opisem że pochodzi z średniowiecza mam pytanie czy ten egzemplarz rzeczywiście jest z tego okresu.Na zdjęciu widoczna jak by pieczęć.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.