kryszak80 Napisano 13 Listopad 2016 Autor Share Napisano 13 Listopad 2016 Witam.Jak w temacie,mianowicie znalazłem stalową klamrę pruską i zrobiłem elektrolizę ,tylko za mocno i teraz świeci że można oślepnąć. Prośba jak można ją postarzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Wystarczy poczekać. Nie męcz jej.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Wrzuć fotę tej klamry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszak80 Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 Tak wyglądała po wyciągnięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszak80 Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 Tak wyglądała po pierwszym etapie elektrolizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszak80 Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 A tu chciałem ją jeszcze dopieściś i chyba trochę przesadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Szczotka na wiertarce przeleciałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 No nieco za mocno przyciorana szczotą.Przetrzyj tylko jakim wd40 to sama z czasem ściemnieje.Ewentualnie przemyć fosolem i wymyć tylko szczotką plastikową,powinna zmatowieć i lekko zszarzeć od warstewki fosforanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Ale jak czysta, to fosforanów może nie być :(Może cosmoloid z grafitem - ładnie matowi takie rzeczy i konserwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.