magdamaciek Napisano 13 Listopad 2016 Autor Share Napisano 13 Listopad 2016 Witamy. W związku z tym iż jesteśmy tu nowymi prośba o podpowiedż. Jak skontaktować się z moderatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Gdyż aczkolwiek ponieważ jesteście tu nowi, to nie możecie jeszcze wiadomości wysyłać.Chyba, że np bezpośrednio, z pominięciem Forum:czlowieksniegu@odkrywca.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Czy można pytać o wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Nie....Ty możesz wykonać np telefon do przyjaciela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 A ja mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 możesz... poszukaj dużej koperty, włóż dużo płaskich dowodów wdzięczności a odpust może będzie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Cholera...Tobie się wszystko kojarzy...Ale rozwieję złudzenia i nadzieje- w tym roku Mikołaja nie będzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 A Jacek miał nadzieję na Mikołaja i amnestię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Jacek, z tego co wiem, na inną amnestię liczy...I sprawdza, czy Mu kasy na odwołanie do wyższej instancji starczy...Co nie znaczy, że Tyfus pali teczki za Bóg zapłać"... Ty wiesz, jakie tam stawki w Toruniu panują? Ja jestem humanistą i przy takich kwotach się gubię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Aaano, to już jutro wyprawa do Warszawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 lista zer jest dłuższa niż głębokość zalegania gorących źródeł Łojca Tadeo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Tylko niektórzy (?) z darczyńców są przekonani, że Ty dla niego przyjmujesz i się rozliczasz...A nie wiedzą, że Ty V kolumna i do swojego banku ziemskiego nosisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Paczę i widzę, że trza skontaktować się z Moderatorem. Potrzebny kontakt, proszę uprzejmie: http://www.moderator.com.pl/pl/Rozumiem, że zimno się zrobiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Krecik- a Ciebie śnieg nie przysypał?Tudzież Ty nie powinieneś spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Słuchaj no Yeti - przyjeżdżaj, dla Ciebie raj na ziemi, gdyby nie okiść to by było po kolana śniegu. A tak - niewiele powyżej kostek ;)W sen zimowy nie zapadam bo mnie w pracy wkurzają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Tym bardziej do nory polecam, jeśli zwierzchność z wapna się wygrzebuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Ja nie z tych co po norach się chowam. Na klatę wezmę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.