straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 witam. W tamtym tygodniu kupiłem przez internet klamrę od pewnego Pana, dziś ten sam Pan dzwonił do mnie i mówi, że miał wizytę policji z samego rana, że miał przeszukanie, że część rzeczy zabrali, że o paserstwo posądzili itd. Wystawiał dużo rzeczy, w tym również np łuski i tym podobne. I teraz pytanie, czy będę miał z tego faktu, że od niego kupiłem jakieś nieprzyjemności lub podobne wizyty? z góry dziękuję za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Możesz mieć wizytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Nawet więcej niż prawdopodobne.A co to za sprzedawca i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 przez olx kupione. sprzedający z Łowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 skoro bardzo prawdopodobne, że będę miał wizytę to jaką linię obrony przyjąć :-)? i jakie mogą być ewentualne konsekwencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Żadną. Jak na razie nie jest w tym kraju zabronione kupowanie klamer na olx. Na razie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 też tak myślę :-) parę moniaków też mam, ale to chyba też nie jest nielegalne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 I tutaj możesz się niemile rozczarować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 ale skoro też kupione to nie mogę ich mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Tylko rzymskich nie można posiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 Rzym to ja tylko na widokówkach widziałem :-) od boratynki wzwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Ciężko wyczuć, niektórzy fachowcy to i szkopskie cynkowe fenigi za zabytki kultury narodowej uważają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 No wiadomo, że jak rzymskie to rabowane ze stanowisk archeologicznych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Jak już wejdą to będą jechać wszystko co może być podejrzane, jedno podciągną pod paserkę, drugie pod nielegalne wykopki itd. mogą zabrać na czas dochodzenia wszystko... a co oddadzą to już inna sprawa... dla tego lepiej każdy przedmiot protokułować... i to dokładnie nie np tylko moneta ale jaka, rozmiar, rocznik, metal itd... wszystko osobnoPozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Wynieś wszystko z domu i będziesz miał spokój, taka moja rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.