tomek1974 Napisano 2 Październik 2016 Autor Napisano 2 Październik 2016 proszę o ID tej barki. W chwili obecnej nie jest odwrócona, ale masę czasu robiła za schronienie dla kur i kaczek. W cenie złomu, warto ratować ?
tomek1974 Napisano 2 Październik 2016 Autor Napisano 2 Październik 2016 proszę o ID tej barki. W chwili obecnej nie jest odwrócona, ale masę czasu robiła za schronienie dla kur i kaczek. W cenie złomu, warto ratować ?
fullriede Napisano 7 Październik 2016 Napisano 7 Październik 2016 Raczej nazwałbym to pływakiem mostu pontonowego, niż barką.
yoony Napisano 2 Październik 2016 Napisano 2 Październik 2016 coś takiego ?http://www.kfzderwehrmacht.de/Hauptseite_deutsch/Anhanger/Pionierfahrzeuge/Pf__11/pf__11.htmllub http://www.kfzderwehrmacht.de/Hauptseite_deutsch/Anhanger/Pionierfahrzeuge/Pf__15/pf__15.htmlwarto mim zdaniem
tomek1974 Napisano 4 Październik 2016 Autor Napisano 4 Październik 2016 PO negocjacjach, towar zabezpieczony, niestety trochę więcej niż cena złomu, ale zrzutka chłopaków pomogła, barka przywędruje do Nas. Ponadto barka z kontekstem historycznym, w tej miejscowości rozbito w 1945r. oddział saperów WH, stą ta barka. Pozdrowienia i dziękuję za ID
vojtaz2 Napisano 2 Październik 2016 Napisano 2 Październik 2016 Moim zdaniem też.Jeżeli nie masz sił" a masz w pobliżu jakieś muzeum to działaj.
Woodhaven Napisano 3 Październik 2016 Napisano 3 Październik 2016 Mój błąd, powinno być Brückengerät B
tomek1974 Napisano 4 Październik 2016 Autor Napisano 4 Październik 2016 Dziękuję za pomoc i ocalenie historii. Dziś jadę handlować te cudo z nadzieją na kolejny eksponat do mojego muzeum, tym bardziej, że mamy kontekst historyczny tej barki. Jeśli facet będzie żądał kasę ponad moje możliwości, dam Wam znać i namiary, ponieważ ostatnia akcja nadwątliła mój budżet. Dziękuję raz jeszcze !
Pytanie
tomek1974
proszę o ID tej barki. W chwili obecnej nie jest odwrócona, ale masę czasu robiła za schronienie dla kur i kaczek. W cenie złomu, warto ratować ?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.