Prałat Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Czołem, Wiem nie moja sprawa, nie jestem adminem ani moderatorem, ale może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens wlepiania kartek osobom, którzy nie robią z siebie idioty ( jak kiedyś agnet ss" o ile ktoś go jeszcze pamięta) a jednak wrzucają ładne zdjęcia znalezisk. Wydaje mi się że więcej z tego szkody jak pożytku, bo na klimatyczne fotki każdy z nas chętnie popatrzy.Ban powinien lecieć za konkretny bigos w temacie, ale nie za pierdoły. Więcej wyrozumiałości koledzy :D ps: Enherjer, jeśli ban zostanie to wracaj pod nowym nickiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Cholera może i trochę poleciał, ale co by nie było wrzesień ładny wrzucał ;) tak czy owak dzięki za wyczerpującą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Szacun!!!Większa teczka niż moja czy Visa!Tyfus,nie mówiłeś że w ipnie siedzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Polej Tyfusowi , może sie rozgada? :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Ma wątrobę po przeszczepie. Nie pije.Chyba, że grzyby znowu zje jakieś kolorowe - nowa będzie to wypije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Tyfus i tak ujawnił tylko kurz z wierzchu teczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Ciekawe co jest w szafie u Tyfusa? Pewnie więcej jak u Kiszczaka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 toz to czysta inwigilacja....:):):):):) trzeba przyznac ze kolega nie zle po bandzie lecial....A'propos to kazdy tu ma swoja 'teczke'??:Xjuz nic nie mowie....Pozdrawiam panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Każdy.. każdy...Niektórzy to i kilka- tak, że na Encyklopedię PWN by starczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 tak sobie mysle ze spore archiwum sie nazbieralo....przynajmniej z tego co juz sam widzialem i przezylem...aaaaaa.... sloiki z pobka zapachowa tez macie:):):)??wiesz... sicher jest sicher...:):) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Może czas na temat: Z szafy Tyfusa? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2016 Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Mam... na moje szczęście mam piwnice c.a. 100 m2...I tam trzymam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.