woytas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 To zdjęcia było jak Jeti był młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Yetti nigdy nie był młody. Jak sie wykluł to już był stary i brzydki. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 I kto to pisze...Podobnież wystarczy, jeśli MĘŻCZYZNA* jest odrobinę od diabła przystojniejszy... Daję radę, wg koleżanki małżonki... niejednej zresztą.* nie piszę o Jacku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Misiu panie weterynarki" bardzo kochają zwierzęta (z obowiązku) więc może jesteś brany za jakiegoś fajniejszego orangutana tudzież leniwca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Leniwiec... to brzmi dumnie.Nieprawdaż lemingi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Jaki znowu leniwiec. Nie ubliżaj zwierzątkowi. Bardziej za takiego futrzaka w czarnym upierzeniu z białym paskiem przez grzbiet. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 2016-08-27 09:31:59I kto to pisze...Podobnież wystarczy, jeśli MĘŻCZYZNA* jest odrobinę od diabła przystojniejszy... Daję radę, wg koleżanki małżonki... niejednej zresztą."Czegoś nie rozumiem Yeti: dajesz radę niejednej małżonce, czy raczej małżonka wie i się zgadza, że masz niejedną?2016-08-27 11:35:16Jaki znowu leniwiec. Nie ubliżaj zwierzątkowi. Bardziej za takiego futrzaka w czarnym upierzeniu z białym paskiem przez grzbiet. :PPozdrawiam"Jacek - myślę, że tym zwierzęciem jest borsuk - który ma dużą rodzinę, o którą się troszczy. I czasami w swojej norze ma wielopokoleniową rodzinę. Ja widzę podobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 Dla niewtajemniczonych - zdjęcie borsuka.Biały pasek jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 a widziałeś borsuka czernego z białym paskiem przez grzbiet"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 I pozostańmy przy tym. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Na razie, to ja w czarnej niewymownej jestem....Mam przyjemność (?) mieszkać niedaleko Muzeum ajezdnia", gdzie dziś koncert jest.I teraz mam do wyboru:- Lady Pank- chóralne darcie kandydatów do OT- gwizd radiowozówA takie miłe sobotnie popołudnie miało być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 Nie tak szybko...Wspominam tylko o pasku a nie o kolorze. Na zdjęciu kuperek młodego ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Zostań w domu i wywal kilku pewniaków z Forum. Odstresujesz sie. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 OT to Organizacja Todta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Nie sądzę, aby wiedzieli, która strona szpadla jest prawidłowa...A znając okolicznych patriotów" stylisk szybko by zabrakło :-)PS Idźcie i słuchajcie- sympatyczną dla ucha płytę sobie sprezentowałem http://www.youtube.com/watch?v=KsFpUJSCpzsPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:38 27-08-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Pamiętam jak po nocnym bunkrowaniu na MRU pomiędzy Pniewami a Wysoką borsuk sztuk jedna konsumował na poboczu (tzn jadł) borsuka numer dwa (potrąconego przez jakiś pojazd) - w myśl zasady - póki ciepły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 zacierał ślady.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 I to skutecznie bo na drugi dzień ni huhu z tego leżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Płyta rzeczywście sympatyczna... dla ucha.Można w transa wpaść(spaść?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Yeti ta niby muzyka z linka to odgłosy dobiegające z Twojej jaskini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 no comment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Koza mogła być rano.To z ostatniej chwili pod Wałbrzychem zrobione specjalno techniko"(musi rusko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 monoceros (32 / 4) 2016-08-27 19:50:35Bajki opowiadasz- pod Wałbrzychem nic nie ma... poza iłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 To dlaczego ten gość z takim zainteresowaniem ogląda te...iły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Oho! Wy tu gadu gadu a ja jak głupi po polu ganiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.