kampania wrześniowa Napisano 22 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2016 Witam, chciałbym zainwestować w taki oto sztandar-nie wiem czy warto, więc proszę o radę. http://olx.pl/oferta/stary-sztandar-helm-militaria-bagnet-wojna-klamra-menazka-manierka-CID767-IDgXlKZ.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Sierpień 2016 Share Napisano 22 Sierpień 2016 No prawdziwy unikat, sztandar olejno malowany", cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Inwestuj. Na pewno nie stracisz. Musisz tylko przetrzymać 100 lat w szafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 lepiej zakopać dla postarzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kampania wrześniowa Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Tylko nie wiem czy zwróciliście uwagę na głowę orła-nie ma korony-lata pięćdziesiąte, a to już mi nie za bardzo pasuje:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 kampania... ten akurat orzeł nigdy korony nie miał. w sumie nie wiem po co to piszę, bo czuję, że dobrze o tym wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kampania wrześniowa Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Tak czy owak mam wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.