Jump to content
  • 0

Naboj?

tamzas

Question

Posted
Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?

11 answers to this question

Recommended Posts

Posted
Dziekuje bardzo za indentyfikacje i szybką odpowiedz .Jedno pytanko, co najlepiej z tym zrobic? zglosci na policje?
Posted
Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?
Posted
Był w Anglii, znalazł coś, przywiózł do domu. Teraz zastanawia się czy nie pieprznie, a jak nie - to ile warte? może da się za niezłe sianko opierdolić... sorry, ale cisną się jeszcze mocniejsze słowa...

skąd oni się biorą?
Posted
Nie jestem kolekcjonerem, poprostu znalazłem coś co wyglądało na ciekawe znalezisko i poprostu szukam informacji może cos takiego ma wartość historyczna i naprawdę nie wiem o co wam się rozchodzi. AA chyba urazilem kogoś bo nie jestem odkrywca tak jak wy... I tego nie postawie w gablocie.
Posted
Dodaj zdjęcie:
Kliknij na Odpowiedz". Powyżej treści odpowiedzi masz Przeglądaj". Kliknij i wybierz zdjęcie. później aładuj zdjęcie", a następnie możesz dodać opis.
Podaj wymiary, materiał itp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information