tamzas Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Napisano 15 Sierpień 2016 Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?
tamzas Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Napisano 16 Sierpień 2016 Dziekuje bardzo za indentyfikacje i szybką odpowiedz .Jedno pytanko, co najlepiej z tym zrobic? zglosci na policje?
tamzas Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Napisano 16 Sierpień 2016 W Angli to ja mieszkam na codzien, nie myslisz chyba ze cos takiego wiozl bym przez granice?...
viator01 Napisano 17 Sierpień 2016 Napisano 17 Sierpień 2016 Musisz się zorientować jaka tajskie jest praktyka.
tamzas Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Napisano 15 Sierpień 2016 Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?
tyfus Napisano 16 Sierpień 2016 Napisano 16 Sierpień 2016 Był w Anglii, znalazł coś, przywiózł do domu. Teraz zastanawia się czy nie pieprznie, a jak nie - to ile warte? może da się za niezłe sianko opierdolić... sorry, ale cisną się jeszcze mocniejsze słowa...skąd oni się biorą?
tamzas Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Napisano 16 Sierpień 2016 Nie jestem kolekcjonerem, poprostu znalazłem coś co wyglądało na ciekawe znalezisko i poprostu szukam informacji może cos takiego ma wartość historyczna i naprawdę nie wiem o co wam się rozchodzi. AA chyba urazilem kogoś bo nie jestem odkrywca tak jak wy... I tego nie postawie w gablocie.
viator01 Napisano 16 Sierpień 2016 Napisano 16 Sierpień 2016 Dodaj zdjęcie:Kliknij na Odpowiedz". Powyżej treści odpowiedzi masz Przeglądaj". Kliknij i wybierz zdjęcie. później aładuj zdjęcie", a następnie możesz dodać opis. Podaj wymiary, materiał itp.
tamzas Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Napisano 16 Sierpień 2016 Ups moja wina, myslalem ze zakladajac wotek dodalem zdjecie
prusak1917 Napisano 16 Sierpień 2016 Napisano 16 Sierpień 2016 pocisk przeciw pancerny w środku ma ładunek wybuchowy
Pytanie
tamzas
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.