Skocz do zawartości
  • 0

Naboj?

tamzas

Pytanie

Napisano
Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam przebywajac w Angli natknolem sie na plazy na cos takiego czy jest ktos w stanie zidentyfikowac owe znalezisko? czy jest to bezpieczne do trzymania w domu? czy jest cos warte?
Napisano
Był w Anglii, znalazł coś, przywiózł do domu. Teraz zastanawia się czy nie pieprznie, a jak nie - to ile warte? może da się za niezłe sianko opierdolić... sorry, ale cisną się jeszcze mocniejsze słowa...

skąd oni się biorą?
Napisano
Nie jestem kolekcjonerem, poprostu znalazłem coś co wyglądało na ciekawe znalezisko i poprostu szukam informacji może cos takiego ma wartość historyczna i naprawdę nie wiem o co wam się rozchodzi. AA chyba urazilem kogoś bo nie jestem odkrywca tak jak wy... I tego nie postawie w gablocie.
Napisano
Dodaj zdjęcie:
Kliknij na Odpowiedz". Powyżej treści odpowiedzi masz Przeglądaj". Kliknij i wybierz zdjęcie. później aładuj zdjęcie", a następnie możesz dodać opis.
Podaj wymiary, materiał itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie