A.D.M. Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Jedna z wielu ofert tego wykrywacza na Allezło, lecz cena 3950 zł (!!!!) Przeczytałem opis licząc, że może sprzedają w parkach do wyboru - dwa Argo, lub Argo + Optima , ale nie... albo dokładają garść cennych fantów do zakupu wykrywki , albo 100-letnią gwarancję na sprzęt + 50 % rabatu na stałe u nich na wszelkie sprzęty - ważne bezterminowo :-) lub coś jeszcze innego - niewyobrażalnego...:-) Oferta sklepu z Tarnowskich Gór , i co ciekawe są chętni za tą cenę ,co widać po ofertach kupna...:-) Nie wiem o co w tym kaman...:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 5 Sierpień 2016 Share Napisano 5 Sierpień 2016 http://allegro.pl/wykrywacz-metali-rutus-argo-ver-3-0-sonda-dd-29cm-i5867761400.htmlŁadna przebitka, 2 tyś.zł. więcej, piękna marża, może komuś się palec omsknął i zamiast jedynki klikną trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartan200 Napisano 5 Sierpień 2016 Share Napisano 5 Sierpień 2016 Opis tez ciekawy, min. Uważaj na tanie chińskie podróbki! - postaw na polską jakość!"A przewijając stronę o Argo na dół mamy w ofercie u tegoż sprzedawcy kilka takich chińskich wykrywek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 5 Sierpień 2016 Share Napisano 5 Sierpień 2016 A mówiłem że się pomylili z ceną, już jest normalna czyli 1950 zł a nie jak było 3950 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 5 Sierpień 2016 Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dla tych co się spóźnili zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 7 Sierpień 2016 Share Napisano 7 Sierpień 2016 centrum elektroniki to sieciówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 7 Sierpień 2016 Share Napisano 7 Sierpień 2016 Hehe za rutusa taka kasa jak dla mnie ten sprzęt jest wart max 1200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 7 Sierpień 2016 Share Napisano 7 Sierpień 2016 Za 1200 to kup sobie Ace. Zrób coś w stylu i zasięgach porównywalne do Argo a za 1200 kupców Ci nie zabraknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 7 Sierpień 2016 Share Napisano 7 Sierpień 2016 Za 1200 zł nawet używanego Argo nie kupisz. Kawał dobrego sprzętu.Gdyby mi teraz Argo padł, bez zastanowienia kupiłbym drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 7 Sierpień 2016 Share Napisano 7 Sierpień 2016 Nightmare777 z czego korzystałeś przed Argo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 8 Sierpień 2016 Share Napisano 8 Sierpień 2016 5 lat chodziłem z Ace 150, od 2011 roku lat mam Argo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 8 Sierpień 2016 Share Napisano 8 Sierpień 2016 Argo był na początku trudny do ogarnięcia, ilość dźwięków przytłaczała. Trzeba do niego trochę cierpliwości, a zrewanżuje się nam z nawiązką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.