Skocz do zawartości
  • 0

szklanka szrapnela wypełniona drewnem

april_86

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tylko bez PITOLENIA" mi tu - to po pierwsze

po drugie - mam go przed sobą i moge tego dotknąć, w przeciwieństwie do ciebie. Ma słoje i w dotyku również jest jak drewno, kawałki odłamują się i palą jak drewno"

po trzecie - masz zdjęcie boku, widac na nim pięknie twoje lotki... napewno teraz tajemnica się rozwiąże

Napisano
Spoko,zluzuj majty.

Po mojemu skorupa strzelona w celach testowych lub ćwiczebnych i wypełniona materiałem obojętnym(jak wyżej pisałem)
Nie wiem co ma zdjęcie boku do lotek,ale po twojej znajomości drewna" to już nawet boje się spytać.
Napisano
vis1939 - tobie już podziękuję,

przy okazji pytanie do moderatorów - nie reagujecie na takie teksty? To normalne, żeby tak odnosić się do siebie na forum?

hipolit-O4 - też wyobrażałem sobie ją zatknięta na jakiś drąg, tylko ciekawiło mnie po co. Dzięki, może ktoś będzie miał jakieś pomysły jeszcze
Napisano
a chcesz? nie będziesz pierwszy:D

Tak na poważnie,to nie da się normalnie odnosić do takich ludzi,bo jego nie interesuje opinia która odbiega od jego jedynie słusznej wizji.Wystarczy wejść na konserwacje" i tam ręce opadają.To też z powyższego nie zamierzam być na siłę miły.
Napisano
Wrzuć zdjęcie z boku i podaj średnice.Drewno to nie jest na pewno,przypomina typowe wypełnienie siarka/kalafonia,tyle że nie widać tam lotek i rurki po środku...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie