april_86 Napisano 31 Lipiec 2016 Autor Napisano 31 Lipiec 2016 szklanka wypełniona w 3/4 drewnem to jakieś celowe działanie? może służyła cywilom po wojnie?
april_86 Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Napisano 1 Sierpień 2016 szklanka jest cięzka, wypełniona drewnem prawdopodobnie do dnadrewno się zaczyna trochę rozsychać i odchodzić od ścianek
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 Wrzuć zdjęcie z boku i przestań pitolić(szczególnie o drewnie którego tam nie ma)
april_86 Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Napisano 1 Sierpień 2016 tylko bez PITOLENIA" mi tu - to po pierwszepo drugie - mam go przed sobą i moge tego dotknąć, w przeciwieństwie do ciebie. Ma słoje i w dotyku również jest jak drewno, kawałki odłamują się i palą jak drewno"po trzecie - masz zdjęcie boku, widac na nim pięknie twoje lotki... napewno teraz tajemnica się rozwiąże
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 Spoko,zluzuj majty.Po mojemu skorupa strzelona w celach testowych lub ćwiczebnych i wypełniona materiałem obojętnym(jak wyżej pisałem)Nie wiem co ma zdjęcie boku do lotek,ale po twojej znajomości drewna" to już nawet boje się spytać.
hipolit-O4 Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 Wiele lat temu widziałem jak taką szklanką nabitą na drewniany drąg ubijano beton w formie na kręgi do studni.Może pozostałość takiego ubijaka?
april_86 Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Napisano 1 Sierpień 2016 vis1939 - tobie już podziękuję, przy okazji pytanie do moderatorów - nie reagujecie na takie teksty? To normalne, żeby tak odnosić się do siebie na forum? hipolit-O4 - też wyobrażałem sobie ją zatknięta na jakiś drąg, tylko ciekawiło mnie po co. Dzięki, może ktoś będzie miał jakieś pomysły jeszcze
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 przy okazji pytanie do moderatorów - nie reagujecie na takie teksty?"Nie.
Hebda Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 hmmJa dawno nic nie wlepiłem...Friendly fire Visku?April,kulki szrapnelowe to tyż lotki :)
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2016 Napisano 1 Sierpień 2016 a chcesz? nie będziesz pierwszy:DTak na poważnie,to nie da się normalnie odnosić do takich ludzi,bo jego nie interesuje opinia która odbiega od jego jedynie słusznej wizji.Wystarczy wejść na konserwacje" i tam ręce opadają.To też z powyższego nie zamierzam być na siłę miły.
april_86 Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Napisano 1 Sierpień 2016 aaaaaa czyli władza uderzyła do głowy... wszystko wolno!mam nadzieję, że koledzy cię utemperują
april_86 Napisano 31 Lipiec 2016 Autor Napisano 31 Lipiec 2016 szklanka wypełniona w 3/4 drewnem to jakieś celowe działanie? może służyła cywilom po wojnie?
vis1939 Napisano 31 Lipiec 2016 Napisano 31 Lipiec 2016 Wrzuć zdjęcie z boku i podaj średnice.Drewno to nie jest na pewno,przypomina typowe wypełnienie siarka/kalafonia,tyle że nie widać tam lotek i rurki po środku...
Pytanie
april_86
szklanka wypełniona w 3/4 drewnem
to jakieś celowe działanie? może służyła cywilom po wojnie?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.