Janoitaliano Napisano 4 Maj 2016 Autor Napisano 4 Maj 2016 Witam serdecznie szanownych Panów znawców.Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu nieśmiertelnika z fotografii.Wygląda na oryginał lecz chciałbym usłyszeć Wasze zdanie.Z góry dziękuję za informację.Pozdrawiam
Janoitaliano Napisano 5 Maj 2016 Autor Napisano 5 Maj 2016 Udało mi się pozyskać fotki w nie najlepszej rozdzielczości ale widać trochę więcej szczegółów.Blaszka jest od znajomego ale wolę dmuchać na zimne gdyż sam do końca nie jest pewien pochodzenia.Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 6 Maj 2016 Napisano 6 Maj 2016 Za wiele te foty nie wniosły, no ale nadal jestem na tak :)
vis1939 Napisano 6 Maj 2016 Napisano 6 Maj 2016 Ano nie wniosły:)Wżery zdaje się też na biciach,co skłaniało by na tak.No ale wyżreć takie kwasiokiem w takim szajsmetalu to niewielki problem,a za tą nieumiejętną polerkę blachy bym ubiczował:)
vis1939 Napisano 6 Maj 2016 Napisano 6 Maj 2016 Chyba dobra:)przez tą polerkę tak zaciąga kombinatorstwem.
Janoitaliano Napisano 4 Maj 2016 Autor Napisano 4 Maj 2016 Witam serdecznie szanownych Panów znawców.Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu nieśmiertelnika z fotografii.Wygląda na oryginał lecz chciałbym usłyszeć Wasze zdanie.Z góry dziękuję za informację.Pozdrawiam
remington Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Wygląda podejrzanie, ale potrzebne by były lepsze fotki, dobre zbliżenia na napisy.
Janoitaliano Napisano 5 Maj 2016 Autor Napisano 5 Maj 2016 Posiadam jeszcze tylko jedno zdjęcie blaszki nie wiem czy w czymś pomoże. Bardzo proszę o liczne wypowiedzi.Pozdrawiam
M40 Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Moim zdaniem jest ok. Zwróć uwagę na utlenienia aluminium nachodzące na litery. Litery i cyfry wyglądają dobrze.
remington Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Ja tak ma tych fotkach korozji na literach nie widzę. Sama blaszka jest ok. , pozostaje kwestia wybicia.
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Sama blaszka jest ok. , pozostaje kwestia wybicia."Nawet na all możesz sobie blaszkę zamówić(z wybiciem) wiec jak określiłeś koszerność blaszki?Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Chodzi o to, że sam żeton jest oryginalny na pewno ;)O widzę, że kol. Hebda swój wpis o lipnej blaszce już usunął? ;)
vis1939 Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Bez dobrych zdjęć makro to se można pitolić,ale mi te bicia lipnie wyglądają.
bjar_1 Napisano 5 Maj 2016 Napisano 5 Maj 2016 Fakt - dobre makro by się przydało, ale wygląda dobrze.
Pytanie
Janoitaliano
Witam serdecznie szanownych Panów znawców.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu nieśmiertelnika z fotografii.
Wygląda na oryginał lecz chciałbym usłyszeć Wasze zdanie.
Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.