traper6 Napisano 17 Marzec 2016 Autor Napisano 17 Marzec 2016 Dzisiaj w szpitalu w wieku 80 lat zmarł Marian Kociniak. Doskonały aktor który dla wielu z nas będzie się kojarzyć z główną rolą w filmie Jak rozpętałem II wojnę światową" - Franciszek Dolas vel Brzęczyszczykiewicz.
Jacek Dąbrowski Napisano 17 Marzec 2016 Napisano 17 Marzec 2016 I już Janosika za ziobro nie powiesi , i w Mariaszka w czarcim młynie też nie zagra...Pozdrawiam
krank Napisano 17 Marzec 2016 Napisano 17 Marzec 2016 Jeden z moich ulubionych Polskich aktorów, szczególnie jako Franciszek Dolas w filmie nigdy mi się nie znudzi.
IdeL Napisano 17 Marzec 2016 Napisano 17 Marzec 2016 Wałęsa" się teraz biedak w zaświatach. W Igraszkach z diabłem" był fajny.
gersemi Napisano 18 Marzec 2016 Napisano 18 Marzec 2016 janosik i jak rozpętałem 2 wojnę św. moje filmy z dzieciństwa szkoda dobrych aktorów którzy rozweselają serca
traper6 Napisano 18 Marzec 2016 Autor Napisano 18 Marzec 2016 Nie umiem i nie potrafię tego wytłumaczyć. Może serce mu nie wytrzymało rozłąki z żoną z którą przeżył tyle lat, a może ona po prostu wezwała go do siebie.......... Żona Mariana zmarła miesiąc przed nim......
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.