traper6 Napisano 17 Marzec 2016 Autor Share Napisano 17 Marzec 2016 Dzisiaj w szpitalu w wieku 80 lat zmarł Marian Kociniak. Doskonały aktor który dla wielu z nas będzie się kojarzyć z główną rolą w filmie Jak rozpętałem II wojnę światową" - Franciszek Dolas vel Brzęczyszczykiewicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 I już Janosika za ziobro nie powiesi , i w Mariaszka w czarcim młynie też nie zagra...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 Jeden z moich ulubionych Polskich aktorów, szczególnie jako Franciszek Dolas w filmie nigdy mi się nie znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 Wałęsa" się teraz biedak w zaświatach. W Igraszkach z diabłem" był fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 I jeszcze niezła rola w Jan Serce" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 janosik i jak rozpętałem 2 wojnę św. moje filmy z dzieciństwa szkoda dobrych aktorów którzy rozweselają serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Marzec 2016 Autor Share Napisano 18 Marzec 2016 Nie umiem i nie potrafię tego wytłumaczyć. Może serce mu nie wytrzymało rozłąki z żoną z którą przeżył tyle lat, a może ona po prostu wezwała go do siebie.......... Żona Mariana zmarła miesiąc przed nim...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.