mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Mam okazje kupić taki mundur ,tylko nie wiem z jakiego okresu pochodzi ,kopia czy oryginał,i ile może to być warte ,z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Nie chcesz sprzedać? Żartuję. Nie stać mnie. Bankowo kilka tysięcy euro. Oryginalny mundur w pięknym stanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Oryginalny na pewno to jest.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Oryginał jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 czuje wielki melanż w starych kościach...profilaktycznie na HP przeniosę bo i tak tutaj (Medale, guziki, pieczęcie i inne) wątek pasuje jak róża do kożucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 ta metka z tym żelazkiem nie jest to jakieś dziwne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Nie - to wehrmachtowski patent z 1943 na wehrmachtowskie żelazko.Szacun - kozacki komplet, można powiedzieć perełka.Bierz, za 3 wypłaty nawet się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 żelazko to pikuś...mła to się widzi ta swastyka pod orzełkiem na czapce... ciekawe czy flamaster z epoki był bo chciałbym taki mieć... unikat, praktycznie nie do zdobycia.oraz bardzo mi się podoba przyszycie wrony nad kieszenią... pewnie babcia staruszka z okularami a'la Stępień" przy zgaszonym świetle po omacku przyszywała lub co najmniej przy świeczce lub innym zniczu...a o innych się nie wypowiadam bo się nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 jednym słowem ... ZEMSTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Widać Tyfus, że się nie znasz, albo specjalnie tak pleciesz, żeby samemu wyrwać za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 A Wy to myślicie, że niemiecki oficer miał niewyprasowany mundur? A skąd taki jego adiutant wiedział na ile nastawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Czyli lipa?Bo już nie wiem o co chodzi,chciałem tylko się dowiedzieć czy warto to kupić i za jaką kasę ,dlatego wrzuciłem te zdjęcia tutaj na forum bo nie znam osobiście kogoś kto się na tym zna ,pozdrawiam mariokunow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 sobie podworowaliśmy... nawet na to nie patrz, nie kupuj i nie kombinuj...a jak ktoś ci żeni, że cud, miód i malina" - dzwoń na policję lub do psychiatryka, żeby pacjenta w kaftanie na rilaks zawieźli pod zimny prysznic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 I o to mi chodziło ,dziękuję wszystkim za zainteresowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.