ZUBIKED Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Napisano 22 Styczeń 2016 Chciałbym się dowiedzieć co to za pojemniczki. Na pachnidła ? nic innego mi nie przychodzi do głowy. Może ktoś będzie wiedział.
Sobiepan Napisano 25 Styczeń 2016 Napisano 25 Styczeń 2016 gdzieniegdzie na południu można kupić podobne pojemniczki, (choć wykonane z ceramiki) służące do noszenia na szyi. są one napełniane olejkami.
ZUBIKED Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Napisano 22 Styczeń 2016 Chciałbym się dowiedzieć co to za pojemniczki. Na pachnidła ? nic innego mi nie przychodzi do głowy. Może ktoś będzie wiedział.
ZUBIKED Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Napisano 22 Styczeń 2016 blaszka gięta . Chyba możliwość otwierana. Proszę o info
ManyFace Napisano 24 Styczeń 2016 Napisano 24 Styczeń 2016 Te elementy musiały być zawieszone na jakimś łańcuszku (może to element biżuterii).Zabawki to to raczej nie są bo nie da się ich stabilnie postawić.
dyr.Dymalla Napisano 22 Styczeń 2016 Napisano 22 Styczeń 2016 Brałeś pod uwagę zabawki? Myślę o sprzętach dla lalek np.
Pytanie
ZUBIKED
Chciałbym się dowiedzieć co to za pojemniczki. Na pachnidła ? nic innego mi nie przychodzi do głowy. Może ktoś będzie wiedział.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.