Hebda Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Napisano 4 Styczeń 2016 Z makulatury parę klaserów ze znaczkami..Polskie i zagraniczne,stare i noweNiestety nie znam się nijak w tym temacie.Czy ktoś z Kolegów posiada wiedze bądź może polecić sprawdzonego filatelistę by pomógł oszacować czy mam jakieś ciekawe znaczki?Pzdr
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Młody...Żebyś już nie myślał, że kolejne alusy kupisz- nie jest ważny fakt posiadania znaczka... Zdecydowanie ważniejszy jest jego stan- przy czym znaczki z makulatury", gdzie jest podejrzenie grzyba to już całkiem inna bajka.Przerabiałem, choć nie liczyłem na alusy...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Napisano 4 Styczeń 2016 Nie ma grzybaŚwieży rzut po trupie widać byłChce je pchnąć a nie wiem za ile:/
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Lenia masz, czy bana na googla?Zawsze możesz iść do pierwszego z brzegu sklepu filatelistycznego...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Napisano 4 Styczeń 2016 Yeti,troche już w temacie siedzę i wiem jak wyceniają...Ale pewnie jutro pojeździmy
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Koncert życzeń...Możesz sprawdzić, co masz i jeśli znajdziesz cymesy, wtedy do kogoś z listy PZF się pofatygować...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Opisz swoje przejścia z tymi znaczkami i pokaż przykładowo co masz. Też ostatnio wpadło mi po trupie kilka klaserów i na razie leżą, ale w sumie alusy by się przydały...
viator01 Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 A Wy tylko ciągle alusy i alusy. A nowa bryka by się nie przydała? ;)
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Jednym z marzeń Młodego, jest zamontowanie w rowerze alusów...Drugi kpl będzie do taczki...Nie, nie przyda się- mi dziś wystarczyłby rano nowy akumulator... Nawet i nie musiał być nowy, wystarczyłby naładowany :-)
tomcruss Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Z tego co pamiętam jest kilka znaczków za, które można kupić ie tylko alusy ale i niezłą furę. Oczywiście tak jak w przypadku wykopkowych znajdek nie często się zdarzają ale warto zajrzeć do katalogu np. Fischera
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Baaa... pewnie za niektóre kupiło by się i dom + alusy. Tylko jak jest z występowaniem takowych w warunkach naturalnych (w przypadku Hebdy w warszawskim śmietniku)?Hebda obejrzyj http://www.filmweb.pl/film/Dekalog+X-1988-4979#
tomcruss Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Uprzedziłeś mnie z tym filmem właśnie o nim myślałem :) Może trafi w swojej kolekcji białego kruka np jakiś odwrócony nadruk bardzo powszechnego znaczka.
viator01 Napisano 4 Styczeń 2016 Napisano 4 Styczeń 2016 Nooo... może wtedy nawet swoją sadzawkę sobie zakupi, czy tam inną fontannę. To byłby wypas :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.