karpik Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Taka piękność wyszła. Najbardziej interesuje mnie co jest w środku. Jak ją otworzyć, żeby nie zniszczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Jeśli się skleiło proponuję delikatne cięcie" po obwodzie... żyłką. Albo np nicią dentystyczną...Teoretycznie powinno tam być minimalne wgłębienie, które umożliwia podważenie zamknięcia koperty- coś podobnego, jak w ostrzach w scyzoryku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Niby jest taka specjalna wypustka na pazura" ale ani drgnie. Można zadziałać wd40? Na razie spróbuje żyłką.ps. sprawdziłem u jubilera, w kopercie są 4 diamenty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 17 Styczeń 2016 Share Napisano 17 Styczeń 2016 Nie ryzykuj z wd40 . Lepiej odwiedzić myślącego zegarmistrza . Zdaję się, że pomogłaby myjka ultradźwiękowa + odpowiedni płyn - tak czyścił znajomy mojego sikora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.