Skocz do zawartości

Dla początkującego

malcolm82

Rekomendowane odpowiedzi

ciach ....pomyśl o White's Eagle Spectrum, będziesz miał rozwiązany problem i z monetkami i militarką . A opinie ,że jest to wykrywacz bardzo trudny do opanowania są wyssane z brudnego palucha ... ciach

Spectrum to jeden z najtrudniejszych w obsłudze detektorów na świecie. Proponowanie go początkującemu jest jak podarowanie komputera Alchemikowi z XVI wieku.

Szutnik, jeśli prawisz takie rzeczy, to daję głowę, że nie znasz Spectruma i tyle.
Inna rzecz, że to bardzo dobry wykrywacz, o ile jest sprawny, ma dobrze skompensowaną sondę oraz operator zna się na jego obsłudze. Uważam, że mało co, z rzeczy dostępnych rynku potrafi go (nieznacznie) przeskoczyć - w standardowym gruncie oczywiście...

Witaj Biała Sepso :)
A czy ja napisałem ,że znam orzełka? Większość oczekuje plug & play zamiast zwykłej nauki obsługi. Na razie uczę się i nie zgrywam fahoffca" , a że nauka sprawia mi przyjemność mam sporo zabawy :) Widzę ile ten sprzęt może ,nawet przy braku doświadczenia.Pewnie opanowanie wszystkich możliwości zajmie mi 2-3 lata ( lub więcej ) ale nie przeraża mnie to . Wystarczy , że przejdę trasę po kimś bardziej doświadczonym , z podobno lepszym , nowszym i droższym sprzętem i wyciągnę z gleby więcej fantów - wiem ,że wybór był rozsądny :) Dlatego mogę polecać , jako wybór na dłuuuuuuugie lata :)

GoFind to nowość.Mało kto miał to w rękach.Marka zobowiązuje, więc zły raczej nie jest.Ale mało znany i w razie 'w' może być ciężko z zbyciem.
Ace zna każdy i z tego względu w każdej chwili możesz go opchnąć bez straty praktycznie.
Taka różnica.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie