Kriczer Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Szukanko tobie płacą w złotych,rublach czy naturze za ględzenie o rutusie na tym forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukanko Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Sądzę,że Tobie Kriczer płacą za ględzenie o garetach i za nagonkę na rutusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 ciach ....pomyśl o White's Eagle Spectrum, będziesz miał rozwiązany problem i z monetkami i militarką . A opinie ,że jest to wykrywacz bardzo trudny do opanowania są wyssane z brudnego palucha ... ciachSpectrum to jeden z najtrudniejszych w obsłudze detektorów na świecie. Proponowanie go początkującemu jest jak podarowanie komputera Alchemikowi z XVI wieku.Szutnik, jeśli prawisz takie rzeczy, to daję głowę, że nie znasz Spectruma i tyle.Inna rzecz, że to bardzo dobry wykrywacz, o ile jest sprawny, ma dobrze skompensowaną sondę oraz operator zna się na jego obsłudze. Uważam, że mało co, z rzeczy dostępnych rynku potrafi go (nieznacznie) przeskoczyć - w standardowym gruncie oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Witaj Biała Sepso :)A czy ja napisałem ,że znam orzełka? Większość oczekuje plug & play zamiast zwykłej nauki obsługi. Na razie uczę się i nie zgrywam fahoffca" , a że nauka sprawia mi przyjemność mam sporo zabawy :) Widzę ile ten sprzęt może ,nawet przy braku doświadczenia.Pewnie opanowanie wszystkich możliwości zajmie mi 2-3 lata ( lub więcej ) ale nie przeraża mnie to . Wystarczy , że przejdę trasę po kimś bardziej doświadczonym , z podobno lepszym , nowszym i droższym sprzętem i wyciągnę z gleby więcej fantów - wiem ,że wybór był rozsądny :) Dlatego mogę polecać , jako wybór na dłuuuuuuugie lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 Czy nazywanie mnie iała sepsą" dowartościowuje cię jakoś szczególnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malcolm82 Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2015 Tak czy inaczej w większości opinii pojawia się jednak Garrett 150/250. A gdyby porównać Ace 150 z Minelab Go-Find 20 ? Wiem że trochę męczę ale liczę na wyrozumiałość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 GoFind to nowość.Mało kto miał to w rękach.Marka zobowiązuje, więc zły raczej nie jest.Ale mało znany i w razie 'w' może być ciężko z zbyciem.Ace zna każdy i z tego względu w każdej chwili możesz go opchnąć bez straty praktycznie.Taka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.