Erih Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 W takim razie i biegów powinni imigrantom zabronić. Biathlon to nie szkolenie wojskowe, nie ma co w paranoję popadać.PS Za młodu uprawiałem i biathlon, i strzelectwo. Potem zostałem żołnierzem i miałem niejakie porównanie. Owszem dobra kondycja to rzecz ważna, ale stanowi jedynie wstęp do szkolenia bojowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Und ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Einstein und Lem mieli rację.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 20 Styczeń 2016 Share Napisano 20 Styczeń 2016 dla woytasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Styczeń 2016 Share Napisano 20 Styczeń 2016 Znamy znamy... :(Wczoraj musiałem mordor odwiedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.