kindzal Napisano 10 Luty 2016 Napisano 10 Luty 2016 bjar_1, czy dobrze rozumuje, ze ta zecz" znajduje sie w Twojej kolekcji? Czy to tylko fatamorgana, fotoszopa, i takie tam inne?
sten Napisano 10 Luty 2016 Napisano 10 Luty 2016 co robić? Wysli do mnie zutylizuje za darmoche;)A tak na serio to gratulejszyn,gdzie wyrwales?
abcd Napisano 11 Luty 2016 Napisano 11 Luty 2016 Gratuluję ładny,nie złachany z czytelną pieczątką,kiedyś widziałem taki pokrowiec lecz miał zerwana naszywkę z szachownica,przy twoim tylko oryginalnym guzikiem uzupełnić i będzie extra.
Prałat Napisano 11 Luty 2016 Napisano 11 Luty 2016 Od razu mi się przypomniała historia jak Zumbach wykorzystał ten wyuczony w Polsce patent przekazywania meldunków, do łapania worków z dirhamami nad pustynią w Maroko :D
bjar_1 Napisano 11 Luty 2016 Autor Napisano 11 Luty 2016 Abcd - no dzięki. Zasięgnąłem opinii speców od łączności WP i raczej za dużo takich torebek nie ma w kraju. Wewnątrz jest jeszcze stempel producenta (niestety nie znam) i rok produkcji: 1935.
bjar_1 Napisano 11 Luty 2016 Autor Napisano 11 Luty 2016 Guzik oczywiście zostanie dodany, na szczęście nie ma problemu z przedwojennymi bieliźniakami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.