Pub Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Napisano 21 Wrzesień 2015 Dzisiaj na wykopkach znalazłem cos w ksztalcie naboju z aluminium otoczony plastkiem, 2 szt jak na zdjęciu, dodam, ze na terenie po byłem lotnisku najpierw niemieckim pozniej rosyjskim. Prosze o pomoc w identyfikacji
Kriczer Napisano 22 Wrzesień 2015 Napisano 22 Wrzesień 2015 jak pisać umiesz to i czytać chyba też, na wiki masz tak opisane że chyba jaśniej się nie da
M40 Napisano 22 Wrzesień 2015 Napisano 22 Wrzesień 2015 Lepiej to zakop głęboko gdzieś z dala od ludzi.
Pub Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Napisano 21 Wrzesień 2015 Dzisiaj na wykopkach znalazłem cos w ksztalcie naboju z aluminium otoczony plastkiem, 2 szt jak na zdjęciu, dodam, ze na terenie po byłem lotnisku najpierw niemieckim pozniej rosyjskim. Prosze o pomoc w identyfikacji
lina_90 Napisano 23 Wrzesień 2015 Napisano 23 Wrzesień 2015 Mnie osobiście zastanawia ten tytuł wątku.
Pytanie
Pub
Dzisiaj na wykopkach znalazłem cos w ksztalcie naboju z aluminium otoczony plastkiem, 2 szt jak na zdjęciu, dodam, ze na terenie po byłem lotnisku najpierw niemieckim pozniej rosyjskim. Prosze o pomoc w identyfikacji
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.