Skocz do zawartości

no i stało się :)

szczurek_1979

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a dziękuje szanownym kolegom za dobre rady :) swoje już przeżyłem i swoje wiem... Puki co mało czasu mam na łażenie z wykrywką, mam równie przyjemne zajęcia bez ruszania się z domu ;)

a i jeszcze jedno.... pieluch na razie nie trzeba :)

pozdro chłopaki :)
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Ale się wystraszyłem - wątek wskoczył na początek, to pomyślałem, że Szczurek hajtnął się po raz trzeci i to w takim krótkim interwale czasu. ;D
To by było tempo.
Napisano
oj chłopaki chłopaki :) trochę mniej czasu na razie mam to fakt :) ale.... żonka zasugerowała że biały kolor we wszystkich pomieszczeniach w domu jest nie ten teges ;) no to szykuję malowania, meble trzeba wybrać nowe bo te moje co mam to w sumie kawalerskie i te co była małżonka nie zdążyła podpierd.... sorry zabrać w ramach podziału majątku :) a i nie wszystko na raz :) nie od razu Rzym zbudowali przecież ;) ja pracuję na 2 zmiany to tez tak wszystkiego od razu nie zrobimy ;0 ale puki co Asiunia toleruje moje wyprawy z wykrywaczem z kumplami lub samemu :) także źle nie ma ;) jak na razie i puki co ;0 odpukać w niemalowane ;) zobaczymy za jakiś czas :)

także nie musicie się o mnie już martwić :)

pozdrawiam Was wszystkich i każdego z osobna :)
Szczurek
Napisano
Szczurek, to Cię prędko Twoja luba pogoniła do roboty.
Miesiąc po ślubie już dostałeś to, przysłowiowe wiadro i szmatę? Co będzie dalej? :O
Mistrz Jan Sztaundynger napisał kiedyś, że wspaniale byłoby wpadać w ramiona kobiet, bez wpadania w ich łapy..."
Jakoś tak napisał i miał rację.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie