Skocz do zawartości

Pieczęć

jurgen12

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze nadal jest tutaj denna atmosfera tworzona przez Admina i jego bande , chcac pomoc koledze przy identyfikacji spotkalem sie z nie mila odpowiedzia z Waszej strony.
szkoda ze tak jest wiec mam was z grupe idywidualistow a nie profesionalych ludzi ktorzy chca pomoc
a zwracam sie do Tyfusa i oczywisci mimira szkoda mi Was
zycze milej kontunuacji

na ilosc ,jakos ? chyba zartujesz nie intersuje mnie nic innego jak pomoc innym a Ty od razu o ilosci hehe
nie jestem z tych co by interesowala popularnosc w przeciwienstwie do Waszej chamskiej polityki i zachowania bo w tym to jestescie popularni ;)
koncze temat, mysalem ze forum sie poprawlio ale widze ze jest jeszcze gorzej
juz nie bede ilosciowo zapelnial Wam forum ,chyle czola Waszej wiedzy ale brakiem kultury to mnie przerastacie
z uszanowaniem sirrudi13

Ban dla sirrudi13 (45310): za post w wątku

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=735717#1727539

chamstwa i wulgaryzmów nie tolerujemy, żegnam."

to, że klonem jesteś to sam nawet przyznałeś ale jak widać niczego się nie nauczyłeś.

Cham zawsze pozostanie chamem... kanarkiem nie umrze niestety.

Niniejszym ponownie ozięble cię żegnam, licząc że nie powrócisz póki nie pozbędziesz się słomy z walonek.

rutussrutus83, kim ty ludku jesteś? ?? Kolejny raz robisz chlew na forum. Twoje wypowiedzi nic nie wnoszą do tematów a nawet w błąd wprowadzają A PISZESZ O POMOCY !... wiec daj sobie na luz i ambicji także daj odpocząć. Na forum jest wystarczająca moc intelektualna, aby utrzymać poziom. A skoro nie osiągnąłes odpowiedniego poziomu, poczekaj ...

Wracając do rzeczy: na pieczęci jest herb Gozdawa (czyli lilia heraldyczna); litery SS odnoszą się do imienia i nazwiska właściciela. Klejnotu, czyli tego co jest nad tarczą, nie widzę, więc poprosiłbym o lepsze foto.

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie