jurgen12 Napisano 11 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Proszę o identyfikację lub sugestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 czy ja dobrze widze trupia czache i trzy kosci na krzyz ? czy mozna zrobic stepel ta pieczecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 widze do tego SS ;) wiec jakies slady sa ,wiecej moze powiedza Ci eksperci ;) narazie z mojej strony nic nie moge znalesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 http://pl.wikipedia.org/wiki/Gozdawa_%28herb_szlachecki%29 ale daj lepszą fotkęrutus lepiej nie pisz nic jak nie wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 przepraszam mimir ale bez urazy do Twojego komentarza przyjrzyj sie dobrze bo Twoj gozdow daleko odbiega wygladem od pieczeci :) z uszanowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 bynajmniej widze S i S :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulavian Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 I dobrze widzisz, inicjały SS są od imienia i nazwiska właściciela pieczęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Wrzesień 2015 Share Napisano 12 Wrzesień 2015 rutusbrutus1983 - idziesz na ilość czy na jakość?może zacznij myśleć nad tym, co chcesz napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Wrzesień 2015 Share Napisano 12 Wrzesień 2015 No co? Przecież i czacha i SS jest, więc proweniencja wiadoma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurgen12 Napisano 14 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2015 to co napisze ktoś coś mądrego czy to pieczęć piekarza lub kogoś innego lub datowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurgen12 Napisano 15 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2015 i co koniec komentarzy sugestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 A ty co czytać nie umiesz? Na podstawie tej fotki i tak już masz za dużo powiedziane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 widze ze nadal jest tutaj denna atmosfera tworzona przez Admina i jego bande , chcac pomoc koledze przy identyfikacji spotkalem sie z nie mila odpowiedzia z Waszej strony. szkoda ze tak jest wiec mam was z grupe idywidualistow a nie profesionalych ludzi ktorzy chca pomoc a zwracam sie do Tyfusa i oczywisci mimira szkoda mi Was zycze milej kontunuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 odchodzisz?no płakać nie będziemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 czy moglbys kolego dla swietego spokoju zrobic odcisk pieczec dziekuje z gory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 nie odchodze czlowieku bez kultury , bede napewno zagloadal podziwiac znaleziska ludzi ale udzielac sie nie bede wiedzac ze mam do czynienia z ludzmi prymitywnymi i dobrze wiadomo o kogo chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 póki co to cię nie obrażałem... za to ty tak i w gratisie wielu Użytkowników tego Forum... ciekawe co oni na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 nie mowie tu o uzytkownikach tylko o ludziach takich jak Ty Tyfus z brakiem kultury ,,... i dobrze wiadomo o kogo chodzi '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 rutus, aleś walnął jak łysy grzywką o kant kuli, z tą bandą, nie mówiąc już o id...;)))A samemu zainteresowanemu w id radzę czytać co kto pisze a nie roszczenia zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Skoro OT, to...Do głowy mi nie przyszło, że Tyfus i Mimir w jednej bandzie stali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 na ilosc ,jakos ? chyba zartujesz nie intersuje mnie nic innego jak pomoc innym a Ty od razu o ilosci hehe nie jestem z tych co by interesowala popularnosc w przeciwienstwie do Waszej chamskiej polityki i zachowania bo w tym to jestescie popularni ;) koncze temat, mysalem ze forum sie poprawlio ale widze ze jest jeszcze gorzej juz nie bede ilosciowo zapelnial Wam forum ,chyle czola Waszej wiedzy ale brakiem kultury to mnie przerastacie z uszanowaniem sirrudi13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Ban dla sirrudi13 (45310): za post w wątkuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=735717#1727539chamstwa i wulgaryzmów nie tolerujemy, żegnam."to, że klonem jesteś to sam nawet przyznałeś ale jak widać niczego się nie nauczyłeś.Cham zawsze pozostanie chamem... kanarkiem nie umrze niestety.Niniejszym ponownie ozięble cię żegnam, licząc że nie powrócisz póki nie pozbędziesz się słomy z walonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 rutussrutus83, kim ty ludku jesteś? ?? Kolejny raz robisz chlew na forum. Twoje wypowiedzi nic nie wnoszą do tematów a nawet w błąd wprowadzają A PISZESZ O POMOCY !... wiec daj sobie na luz i ambicji także daj odpocząć. Na forum jest wystarczająca moc intelektualna, aby utrzymać poziom. A skoro nie osiągnąłes odpowiedniego poziomu, poczekaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 ... a jeżeli kogoś urazilem to przepraszam i proszę o najwyższym wymiar kary ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macpta Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Wracając do rzeczy: na pieczęci jest herb Gozdawa (czyli lilia heraldyczna); litery SS odnoszą się do imienia i nazwiska właściciela. Klejnotu, czyli tego co jest nad tarczą, nie widzę, więc poprosiłbym o lepsze foto.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.