Skocz do zawartości

Pociąg z diamentami znaleziony pod Wałbrzychem? Niewykluczone! vol. 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czlowieksniegu... to zbanuj mnie jesli uwazasz ze to rozwiaze problem ! Skoro jestes w mocy, to machnij myszka i zbanuj mnie. To zalatwi sprawe z Twojego i idel" punktu widzenia.
Napisano
Jest w necie odcinek Po Prostu Sekielskiego o Walimiu ze zgłoszeniem przez Mirosława Szpakowskiego tunelu łączącego dworzec w Walimiu z kompleksem Riese. Cieawy materiał polecam.
Napisano
Czlowieksniegu, nie mowie o banicji... Ale skoro ktos uparcie neguje istnienie skladu (a taki mamy tu temat) po czym twierdzi ze wali" go wlasciwie ten temat i w sumie dowodzi ze jestem gnida na jajach to sorry... ale bede twierdzil ze nie jest tutaj miejsce dla niego !
Napisano
O tym, domniemanym (kolejnym) pociągu pod Walimiem, to ja już słyszałem, gdy w technikum, pod koniec XXw. po Górach Sowich z harcerzami biegałem. Miejscowi gadali o tym pod spożywczakiem.
Sądzę, że jak temat nie umrze, to za kilka miesięcy, wśród innych reaktywowanych legend odżyje jeszcze temat mieczy grunwaldzkich". ;DD
Napisano
Kaspian2012 (71 / 0) 2015-09-10 20:46:35

Jest legenda, która mówi, że Prezydent Wałęsa kiedyś powiedział Lewica, to lewa noga. Prawica, to prawa noga. A ja jestem po środku".
Nie wiem, czy to nie humbug, ale ja to zamieszanie mam... po środku.
Miło będzie, jak się tam choć zezłomowana lokomotywa znajdzie...
Napisano
Widać, że nie wszyscy wierzą w ostateczne zwycięstwo, a defetyzm da się szczególnie odczuć we wpisach starych towarzyszy.
Napisano
Wy jeszcze tu na forum? O 21.14 w radio PR Jedynka" audycja o łotym..."

http://www.polskieradio.pl/7/4465/Artykul/1501884,Pociag-do-zlota-i-sensacji

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 21:09 10-09-2015

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie