Leuthen Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2015 Ciekawy projekthttp://www.bitwakarpacka.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Ciekawy, ale spóźniony o jakieś 10 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Już im pradzieje nie wystarczają? Nie ma co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Drony,skanowanie 3D,biolog,psycholog społeczny...brakuje jeszcze różdżkarza i kombajnu górniczego.Typowa przerośnięta pokazówka,mająca na celu pokazać ieudolność" działań amatorów przy tym jakże jebitnym i sporadycznie stosowanym rozmachu arcyspeców:)Ale w sumie niech się bawią,zawsze coś mądrego dla tematu z tego wyniknie.Choć obawiam się,że obudzili się z ręką w nocniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Budżet do wykorzystania bo inaczej przepadnie wiec wymyślają:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 Nie rozumiem skąd tyle szydery i jadu. Kamień i tak jest już przekopany oraz znany z tego, że fanty wychodzą stamtąd w nędznych stanach ze względu na agresywną glebę. Dobrze, że są takie projekty, bo dzięki temu jest szansa na ukazanie się jakiegoś ciekawego i szczegółowego opracowania tego wycinka frontu. Ja życzę im powodzenia. Może przy okazji będzie chęć uporządkowania mniejszych cmentarzy - kojarzę przynajmniej jeden nieoznaczony na paśmie granicznym po polskiej stronie - zostały ledwie widoczne zarysy nagrobków. Swoją drogą niezłą robotę robi w tym temacie na Słowacji grupa KVH Beskydy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 To nie jest szydera czy jad,nawet nie jest to klasyczny ból dupy.Teren jest mi całkowicie obcy i obojętne mi co i kto tam małpuje.Po prostu śmieszy mnie to rozdmuchane podejście do sprawy,gdy 99% podobnych przypadków jest przez takie instytucje olewane moczem komisyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.