bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 O siema!:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 ććććććććć - nie tak głośno... Licho nie śpi... Chłodzi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Taka sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Co on robi temu Jetiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Big milk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Szejk Szejk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Co tak ucichło,zawstydziły się panienki? :) przecież on mu sprawdza tylko tętno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2015 Visiu- nie zawstydzeni, co w kompleksy wpadli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Pytanie tylko czy o wymiary,czy o tego jegomościa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 A to nie mikrofon? Wywiad przeprowadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2015 vis1939 (6324 / 70) 2015-07-06 10:46:49Pytanie tylko czy o wymiary,czy o tego jegomościa...Równie dobrze żona/mąż użytkownika zobaczył/a zdjęcie i się zaczęło dochodzenie, dlaczego Yeti ma a on/ona nie...Zwróć uwagę, że Sonic ucichł... a Jego żona nie odbiera ode mnie telefonu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Faktycznie dziwne,tym bardziej że Sonic wspominając coś o jakiś szejkach,sprawiał wrażenie obytego w pewnych sprawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2015 Sonic wspominając coś o jakiś szejkach,sprawiał wrażenie obytego"Pamiętaj- krowa, która dużo muczy, mało mleka daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Oj Yeti - moja telefonu nie odbiera bo od wczoraj nie wyłaziła z wyra. To nie to co u Ciebie - cztery ruchy i worek suchy. Co z tego że mikrofon długi jak dźwiękowiec do dupy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2015 Pamiętaj- krowa, która dużo muczy, mało mleka daje..."A nie pisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Taa.... Dlatego widać że gorąc tobie nie służy bo bania przegrzana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Widać Panowie się dobrze znają,szczególnie z tej intymnej strony...I nie ma co winić partnera za niedomagania,może pomoże odrobina pikanterii(np:strój grabarza) lub ogolone nogi,żeby znowu było miło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Właśnie o to golenie żona Yetiego ciągle klepie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 A miało być o zimie i od razu pomyślałem o zimnym BROWARKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Lipiec 2015 Share Napisano 13 Lipiec 2015 CHyba już lepiej co Yeti? A jakby co w australii 24 c śniegu i duży mróz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2015 Się wreszcie po tym syfie pogoda poprawia...Sonic- nie bój nic... Ciebie nie porwie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Właśnie mi fryzurę rozwiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 aż mnie zmroziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2015 Ja wiedziałem, że tak będzie...Sonic, jak zwykle, zaczął trollować i z burzy nici..I teraz nie wiem tylko, czy się Go wystraszyła, czy ze śmiechu nie mogła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 http://www.radareu.cz/?lng=plPaczaj i ciesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.