maciekszprotawa Napisano 29 Maj 2015 Autor Share Napisano 29 Maj 2015 Mam pytanie. Czy nadal na pojazdach niemieckich maluje się symbole czarnego krzyża w białej otoczce (Maltański się zwie chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Jeszcze niedawno na leopardach 2 takie widziałem, ale czy teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Maciuś:Prąd masz, jak widzę...Klawiaturę również...Czyli musi ban na google...To powyżej, to Bundeswehr Kreuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 zum Beispiel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 Czlowieksniegu mój mentor ś. p. dziadek (ojca nie miałem) uczył mnie, że jak nie wiem to mam zerknąć do encyklopedii. Jak tam tego nie ma to zapytaj się kogoś, kto się zna. Pytając rozmawiaj, a nóż dowiesz się czegoś o czym nawet nie wiesz, że się interesowałeś. Pytam na forum, na temat, na Hyde Park, żeby nie było. A Ty mnie do google odsyłasz. Mam klawiaturę, nie mam bana na google i nie piłem herbaty. Więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 Bundeswehr Kreuz teraz wiem jak symbol się nazywa. Miałbym jeszcze parę pytań, ale poczytam sobie na google. Prąd też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 Widzę taka moda teraz. Na forum o komputerach zapytasz o komputer to Cię zjadą i odeślą na google. Jeszcze pół biedy, bo są fora takie, że jak zapytasz to wykopią Cię z hukiem na inne forum o tej samej tematyce z pretensjami Dlaczego tam najpierw nie zapytałeś!!!" Czlowieksniegu ja jestem nerwowy i impulsywny taka moja wada charakteru. Będziemy się kłócić jeśli nie pogadamy. A czy dostanę ostrzeżenie to mi to lata. Pogadajmy jak chłop z chłopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.