qguar Napisano 29 Maj 2015 Napisano 29 Maj 2015 Poszukaj sygnatur. To wygląda na część większej całości, lub napęd do ... hmmm. czegoś" ;) Jedno, co daje po oczach, to mocowanie do stołu. Duże toto jest ?
honker Napisano 27 Maj 2015 Napisano 27 Maj 2015 cześć tokarka i frezarka to raczej nie.Widać że urządzenie mocowane do stołu lub parapetu, napęd pewnie ręczny-nie widać-przełożenia niewielkie góra x4.Daj więcej zdjęć z kilku stron.Jakaś nawijarka? pozd marek
galeonik Napisano 29 Maj 2015 Napisano 29 Maj 2015 Jakoś kojarzy mi się to z urządzeniem do prostowania drutu lub taśmy metalowej
Karol_K Napisano 14 Czerwiec 2015 Napisano 14 Czerwiec 2015 Wydaje mi się że to mogą być szczątki jakiegoś powielacza, np.spirytusowego, drewniane bebny wygniły i zostały tylko stalowe ośki...
technik Napisano 14 Czerwiec 2015 Napisano 14 Czerwiec 2015 WitamMoim zdaniem jest to maszynka do obierania owoców.Brakuje tylko ostrza obierającego,Było ono prowadzone tym ślimakiem.PozdrawiamMarek
NadszyszkownikCicho Napisano 1 Czerwiec 2015 Napisano 1 Czerwiec 2015 Raczej maszynka do skręcania sprężyn
Pytanie
rafowski
witam czy ktos mi moze pomóc w rozpoznaniu
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.