zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Ten płaszcz trafił się mi dzisiaj. Prawda, że piękny? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 To dzisiejsza zdobycz. Jak widać jego minusikiem jest to, że ktoś odciął naramienniki. Podoba się Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Kolor trochę odbiega od tego w rzeczywistości, ale to już sprawa aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 fajny nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 eee, taki płaszcz można kupić w każdym sklepie z płaszczami. też mogłem taki mieć, ale czytałem forum i nie chciało mi się do kuriera schodzić. na poważnie graty. musiał być dobrze zachomikowany, nie wygląda na zniszczony, komplet guzików, a po wojnie, z niedoboru ludzie wykorzystywali takie rzeczy na wiele sposobów - chodzili do oporu, albo przerabiali na to, co było akurat potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Wisiał w jednym z pomieszczeń w starym kościele. Był tam podobno od lat 30tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 wisiał w kościele a fotka w lesie to pewnie zdobyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Fota w lesie, bo ja jestem Kuba z Lasu :-)a to co jest w tle to moje podwórko:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 A może to sutanna polowa? Czekam na polowy ornat, poszukaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 ornat jak ornat, ale po niedzieli będzie już u mnie kompletny mundur wz.36 w magazynowym stanie i już się nie mogę doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Wrzuć wtedy proszę zdjęcia haków mundurowych z bluzy.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zundapp Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ok wrzucę zdjęcia tych haków. W wolnej chwili wrzucę też zdjęcia haków z oryginalnego munduru Policji Państwowej 2RP. To bardzo ciekawy eksponat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Zapodaj linka w temacie Wrześniowe znaleziska", bo fant jak najbardziej godzien! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.