Skocz do zawartości
  • 0

Grzebień I WŚ? + 'coś'

Kevin

Pytanie

Napisano

Witam,

Proszę o ID tego grzebyka. Wykonany najprawdopodobniej z aluminium. Długość niecałe 8,5cm. Na forum znalazłem wątek z bardzo podobnym, gdzie użytkownik twierdził, że na pozycjach I WŚ znalazł 3 takie, stąd moja sugestia. Może ktoś potrafi powiedzieć, do żołnierza której armii pierwotnie należał?

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Proszę o ID tego grzebyka. Wykonany najprawdopodobniej z aluminium. Długość niecałe 8,5cm. Na forum znalazłem wątek z bardzo podobnym, gdzie użytkownik twierdził, że na pozycjach I WŚ znalazł 3 takie, stąd moja sugestia. Może ktoś potrafi powiedzieć, do żołnierza której armii pierwotnie należał?

Napisano

Niedaleko wyszło coś takiego. Bardzo możliwe, że zwykły złom, ale może akurat ktoś rozpozna :) Długość ok. 11cm. Ta widoczna grupka to śruba z nakrętką.

Napisano
Nie jest to część harmonijki ustnej,grzebień harmonijki ma 10 kanałów to na zdjęciu by musiało mieć 30 z jednej i 60 z drugiej strony, do tego brak mocowania stroików,też obstawiam że to grzebień do wyczesywania wesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie