Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Viator- młody jesteś, to masz prawo nie pamiętać tych wspomnień kombatanckich Hebdy...Ale ponieważ są to dość drastyczne ceny- wybacz, ale nie będziemy ich przywoływać ponownie... I to przed 22...
viator01 Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie taki młody - tylko wtedy nie logowany na swoim koncie. A nawet kiedyś współrzędne padły tego akwenu :)
sonicsquad Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Napisano 1 Kwiecień 2015 Ja podawałem i za flakona mogę nawet oprowadzić po okolicy. A za dwa nawet do teściowej wpadniemy na obiad :D
sonicsquad Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Napisano 1 Kwiecień 2015 Ponoć posty szły nawet podczas tej akcji....
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie widzicie ze ma plastykowe wiadro? Przyniesł se fazę.Pozdrawiam
Hebda Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Oczko wodne!Zresztą po 6latach uległo przedawnieniuKto zakwestionuje to niech zapomni o amnestii :)Viator..Ty wiesz że ja wciąż się zastanawiam czyim klonem waćpan...Byś się przyznał a doznasz rozgrzeszenia i spotkasz jezusa :)
viator01 Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 A do czego się przyznawać. Toż to pierwszy mój nick. Tyle, że w okolicach rybnej afery u kolegi przy browarze śledziliśmy doniesienia. A po jakimś czasie dojrzałem, żeby się samodzielnie zalogować i na szczały moderatorów wystawić :)Wcześniej na forum nie notowany i nie ustrzelony (jeszcze)
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 No dobra , pośmiane było a teraz konkretnie. Czy wolentariusze z kątówkami mają szanse na udział w końserwacji? Czy tylko ci od palników i wózków będą brali udział?Pozdrawiam
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Napisano 2 Kwiecień 2015 już jadą z koksem... a raczej z blachami...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 W sumie to czego ja się spodziewałem........Ale jak żeś tam wlazł? Nie zauważył Cię? Pozdrawiam
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Napisano 2 Kwiecień 2015 transport czołgu do dziupli znaczy się muzeum...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.